Розглянуто НПУ К Артем Прит

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
20
Реакції
7
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Роман Диченко 64434
2. Нікнейм порушника: Артем Прит 118634
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Даний спіробітник патрулював один і почав переслідувати мене. Також був ДМ. Давав бистрі попередження які мали бути з проміжками у 5 секунд після першого після того як я вийшов з транспорту, він продовжив стріляти по мені те, що давало йому значну перевагу також це багоюз, адже його було неможливо вбити та навіть не було видно. Прошу адміністрацію розглянути цю ситуацію та, у разі підтвердження порушення, видати даному гравцю відповідне покарання.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тик
6. Дата порушення: 29.07.2026

Останнє редагування:

Андрій Горн

Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
238
Реакції
95
Бали
217
1. Ваш нікнейм: Роман Диченко 64434
2. Нікнейм порушника: Артем Прит 118634
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Даний спіробітник патрулював один і почав переслідувати мене. Також був ДМ. Давав бистрі попередження які мали бути з проміжками у 5 секунд після першого після того як я вийшов з транспорту, він продовжив стріляти по мені те, що давало йому значну перевагу також це багоюз, адже його було неможливо вбити та навіть не було видно. Прошу адміністрацію розглянути цю ситуацію та, у разі підтвердження порушення, видати даному гравцю відповідне покарання.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тик
6. Дата порушення: 29.07.2026
Вітаю, переглянувши докази виношу такий вердикт:
Гравець Артем Прит отримує покарання у вигляді деморгану на 150 хвилин за порушення правил UKRAINE GTA 6.1, 6.3, 6.38, 6.50

6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини.
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу.
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля.
Також співробітикові буде проведено бесіду з приводу оголошення законих вимог, а також працівник отримає догану за порушення правил UKRAINE GTA

Гравець Роман Диченко отримує покарання у вигляді муту на 30 хвилин за порушення правил UKRAINE GTA 5.1
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі