Відмовлено НПУ К / Владислав Грибуков/ Ухід від рп / клевета

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Русланчик Хейн

Поважний гравець
Реєстрування
23 Жов 2023
Дописи
325
Реакції
141
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Владислав Грибуков
  2. Особистий нікнейм: Руслан Бандера
  3. Суть скарги: Починаеться все з того, що я просто ходив або кудись йшов по жовтій зоні НПУ. Далі після попередження уйти із зони, я почав спокійно шагом відходити, але йому це здалось як непідкорення і він юзнув тайзер.. Далі на відео я відігрую у чат через /do що документи мої лежать у бордочку машини. Але цей геній здається не дуже знає що таке рп, і він просто подивився у чат і сказав те що я там написав у відігровку.... ну геній просто, хоча він ніяк не мав знати це, а тим паче я йому нічого не казав :є в мене машина чи паспорт при собі, чи нема... за це я гадаю можна дати Ухід від рп. Далі плавно перейдемо до другої справи, після того як він з'ясував мою особу, він виписав мені штраф.. а після чого виписав розшук за ту саму статью.. я йому написав типу "але, ти мені штраф виписав який розшук нафіг" він це побачив і вивів із будівлі.. Але розшук то залишився( Я йому це сказав і він просто як будто нічого не робив і не виписував відговарювався і посадив мене у КПЗ. Гадаю це можливо клевета але не точно. Мене це дуже взбісило((. А також не дуже знаю правильно чи ні, але він багато робив відкатів та оффтопу.
  4. Докази (скріншот/відео): Перша ситуація з Уходом від рп - тиць. Друга ситуація з клеветою - тиць.
  5. Дата порушення: 09.01.2024

Останнє редагування:

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Вітаю!
На першому відео ситуація не повна.
На другому не вказані таймкоди.

Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі