Русланчик Хейн
Поважний гравець
- Реєстрування
- 23 Жов 2023
- Дописи
- 325
- Реакції
- 141
- Бали
- 48
- Нікнейм гравця: Владислав Грибуков
- Особистий нікнейм: Руслан Бандера
- Суть скарги: Починаеться все з того, що я просто ходив або кудись йшов по жовтій зоні НПУ. Далі після попередження уйти із зони, я почав спокійно шагом відходити, але йому це здалось як непідкорення і він юзнув тайзер.. Далі на відео я відігрую у чат через /do що документи мої лежать у бордочку машини. Але цей геній здається не дуже знає що таке рп, і він просто подивився у чат і сказав те що я там написав у відігровку.... ну геній просто, хоча він ніяк не мав знати це, а тим паче я йому нічого не казав :є в мене машина чи паспорт при собі, чи нема... за це я гадаю можна дати Ухід від рп. Далі плавно перейдемо до другої справи, після того як він з'ясував мою особу, він виписав мені штраф.. а після чого виписав розшук за ту саму статью.. я йому написав типу "але, ти мені штраф виписав який розшук нафіг" він це побачив і вивів із будівлі.. Але розшук то залишився( Я йому це сказав і він просто як будто нічого не робив і не виписував відговарювався і посадив мене у КПЗ. Гадаю це можливо клевета але не точно. Мене це дуже взбісило((. А також не дуже знаю правильно чи ні, але він багато робив відкатів та оффтопу.
- Докази (скріншот/відео): Перша ситуація з Уходом від рп - тиць. Друга ситуація з клеветою - тиць.
- Дата порушення: 09.01.2024
Останнє редагування: