Вольдемар Моріарті
Східна Україна | 03
- Реєстрування
- 27 Кві 2023
- Дописи
- 572
- Реакції
- 152
- Бали
- 48
- Нікнейм гравця: Владислав Тарасенко #102315
- Особистий нікнейм: Вольдемар Моріарті
- Суть скарги:
0:20-1:20 - Працівник НПУ не зміг надати відповідь згідно з яким законом було встановлено саме таке обмеження швидкості на цій ділянці руху. Працівник назвав розділ КУпАП (а саме ПДР), але назвати статтю, на яку він посилається, не зміг та замість цього почав розповідати про обмеження у 90 км/г, що є MG, бо замість ігрової статті він посилається на статтю ПДР з реального життя.
1:35-2:00 - Далі цей працівник почав давати відлік на те, щоб я передав йому паспорт на перевірку, зворотний відлік він чомусь вирішив почати відразу з другого попередження та на четвертий раз затримав мене у кайданки. Між другим (хоча за логікою це мало бути перше попередження) та четвертим попередженням пройшло всього 15 секунд, працівник вирішив необґрунтовано прискорити відлік, хоча ніяких перешкодних дій (втеча, відкриття вогню і т.д) я не вчиняв, бо у цей час друкував текст у чат (він це прекрасно бачив) та вже збирався передавати документ, але під час цього працівник спочатку заковує мене у наручники, а вже потім робить RP відігровку, взагалі забуває представитися перед перевіркою документів (що він мав зробити згідно з Правилами проєкту) та у сумі з прискореним відліком часу зробив для себе NonRP перевагу наді мною.
2:00-4:45 - Після шедеврального затримання цей працівник почав виписувати мені штраф за створення аварійної ситуації, але він виписав штраф "з повітря" зі словами "Паспорт ви мені не дали, буду вас через... *далі нерозбірливо* (тайм код 2:10-2:15)", без перевірки паспорта та подальшої відігровки мого розпізнавання (хоча весь час я був у масці).
За сукупністю грубих та масових порушень RP канонів, прохання видати гравцю максимальне покарання, бо кількість порушень з його сторони було забагато для простої догани або деморгану. - Докази (скріншот/відео): тиць.
- Дата порушення: 03.11.2024