Відмовлено НПУ К, Вогонь по авто без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Лудоман

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Січ 2025
Дописи
19
Реакції
47
Бали
16
  1. Нікнейм гравця: 50172
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Лудоман
  3. Суть скарги: (1посилання на відео) Зупинившись на обочині(ми не розвертались та не втікали) за 100 метрів (не доїхали) перед блокпостом по нашому авто був відкритий вогонь(Не по колесам). Після чого співробітник не представившись не відігравши хоча б якусь рп ситуацію(умовно вікно закрите) почав наказувати вийти із авто. Ми намагались із кимось іншим поговорити але нажаль без успіхів, свавілля продовжувалось, почався мій обшук по умовному РП(це пропустимо) і почали доставляти мене у НПУ. (2 посилання на відео) Під час мого конвою до НПУ мій сокланівець хотів допомогти мені та визволити відкривши вогонь по автомобілю із співробітником 50172 - він після поломки авто просто продовжив втікати, опісля взагалі втік у інтер'єр від перестрілки(На мою точку зору це ухід від РП). В кінці кінців замість спокійної гри ввечері після роботи я повинен був відсидіти 1.5 години за гратами через свавілля НПУ. Прошу віднестися до скарги із розумінням та суворо покарати співробітника(-ів). В цілому - було відкрито вогонь по ТЗ без вагомої на те причини. Затримали без належної на те причини( ми не стріляли, ми не втікали ми хотіли вирішити це питання офтопом). Ухід від РП ситуації/перестрілки в інтер'єр 6.22
  4. Докази (скріншот/відео): Клац 1 ; Клац 2
  5. Дата порушення: 08.04.25 21:33

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
387
Реакції
391
Бали
123
Вітаю! Ретельно вивчивши докази з бодікамери працівника поліції, приймаю наступне рішення:

Порушень зі сторони працівників поліції
НЕ ВИЯВЛЕНО.

Гравець 209267 отримує мут на 100 хвилин внаслідок порушення правил UKRAINE GTA
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.

IMG_20250407_181243-removebg-preview.png

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,670
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, переглянувши ваші відео доказ, працівники поліції відкрили вогонь, але не видно хто саме стріляв по авто. На тайм-коді 1:13 видно, як по вам відкрив вогонь співробітник НПУ, запросивши відео докази від НПУ, по спец. зв'язку, вони передали один-одному, що ви не підпорядковуєтесь, тому по вашим колесам був відкритий вогонь та вас затримали.
Такі гравці отримають покарання: 209267 - 2.7. Не виконувати вимоги правоохоронних органів/військовослужбовців ЗСУ про передачу їм потрібних документів для перевірки. | Деморган 30 хвилин.
160601 - 2.1. Не зупинятися на вимогу працівника правоохоронних органів/військовослужбовців ЗСУ. | Деморган 30 хвилин.
Відео доказ зі сторони працівників НПУ - Перший відео доказ!
Другий відео доказ!
Перерозглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі