Розглянуто НПУ К / Віталій Блек

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
524
Бали
98
1. Нікнейм гравця: Віталій Блек
2. Особистий нікнейм: Котик Брауни
3. Суть скарги: почалось все з того, що я пішов в афк та якимось чином попав на кришу автомобіля моєї жінки, вона їхала по зустрічній, до 60 км на годину, я почув що за нами почала їхати поліція і зайшов у гру, побачив що за нами жене поліцейська машина, я почав злазити з машини щоб сісти, а дівчина взагалі не зрозуміла, що це за нами тому їхала далі, прошу звернути увагу, що на відео , присутній Дм від Славіка Мавдюк з водійського місця, та те,що вони почали відкривати вогонь лише на перше прохання зупинити машину, хоча треба с третьої , далі коли я відкрив вогонь в працівників у захист своєї жінки ,я вирішив відвести їх подалі від неї, тому почав бігти у другу сторону, після того як я повернувся,я знову почав відкривати вогонь по двох особах, після чого збоку мене вдарили тайзером, хоча в ірл це неможливо зробити, коли перед тобою стоїть озброєна людина, для того щоб взяти в наручники потрібно більше для цього поліцейських або інші виходи, і в знак несправедливості я вирішив вийти з гри, за що отримав ВАРН, прохання переглянути скаргу і зняти з мене Варн

Посилання скарги на мене: https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...Вихід-під-час-рп-ситуації.310917/post-1257310

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
524
Бали
98
Також я провів бесіду з одним з працівників НПУ, можу надати докази в діскорді, що він сказав мені теж саме, що Дм від водійського і відкриття вогню на перший сигнал це є порушенням

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Стосовно ваших дій - покарання видано доцільно.
Стосовно дій працівників скаргу буде перерозглянуто.
З адміністратором буде проведено бесіду.

|РОЗГЛЯНУТО|

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі