Схвалено НПУ К// ДМ ЗЗ // Славік Мавдюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
231
Реакції
53
Бали
31
  1. Нікнейм гравця:Славік Мавдюк
  2. Особистий нікнейм:Владислав Нєєзжалий
  3. Суть скарги:Дм ЗЗ
  4. Докази (скріншот/відео):Докази
  5. Дата порушення:01.12.2024

Славік Мавдюк

Я сказав Віу-Віу! - НПУ К | 02 Server.
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
51
Реакції
18
Бали
21
Фактичне порушення з мого боку було але в свій захист я процитую вам одне із визначень розділу НПУ К "Територія головного управління" ..

Червона зона є територією з повним обмеженням доступу для громадян. Це зазвичай області з великим рівнем потенційної небезпеки, такі як військові об'єкти, об'єкти зберігання конфіденційної інформації, об'єкти з високим ступенем ризику для громадської безпеки або території, що перебувають під контролем спеціальних служб. У випадку неправомірного входу чи знаходження громадян на території червоної зони, їх можуть затримати спеціальні служби безпеки або правоохоронні органи. Потім їх можуть перевести до ІТТ (ізолятора тимчасового тримання) для проведення перевірки чи, в деяких випадках, застосувати інші заходи відповідно до законодавства, включаючи ліквідацію небезпечного об'єкта чи інші заходи безпеки.

Цитую. "включаючи ліквідацію небезпечного об'єкта чи інші заходи безпеки."
А також спираючись на ...
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
Ронського Ігоря Андрійовича
22.07.2024
Цитую рядки з данного указу.
- Надати військовим та правоохоронним органам додаткові повноваження для ліквідації загрози та забезпечення національної безпеки.
- Заборонити носіння масок на обличчі громадян.

Висновок: Ви в комендантську годину будучи в масці нетрадиційним шляхом проникли на червону зону території НПУ К де стоїть 5+ поліцейських.. Робіть висновки далі самі..
Я оперативно оцінивши данну ситуацію виконав негайну ліквідацію особи вистріливши особі в районі "паху". Від отриманого вогнепального поранення особа померла через 3хв..
Адміністрацію прошу звернути увагу на моє пояснення, а автору скарги не оцінювати цю ситуацію як ДМ так як на мою думку це була "Ліквідація" обгрунтована 2-ма цитатами..

Олександр Пуля

Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
473
Реакції
496
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Критичних порушень від заступника не бачу, так як Ви знаходилися на забороненій території.

З заступником буде проведено бесіду, за для уникнення даних даних ситуацій.

[Схвалено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі