Розглянуто НПУ К//Дмитро Абрамчук[3579]//порушення НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
1. Нікнейм гравця: Дмитро Абрамчук[3579]
2. Особистий нікнейм: Мері Шмідт [1217]

3. Суть скарги: Даний працівник(гравець) нагло порушує правила затримання та правила проєкту. Можна навіть припустити, що він в таку ранню годину фармить затримання для підвищення, оскільки йому треба затримати двох громадян
Перейдемо до суті. Кожен з відео-доказів буде прокоментовано та розписано, а оскільки Відео-доказ №1 більше 2х хвилин, надам таймкоди
Відео-доказ №1:
Одразу прошу вибачення, що на половині відео відсутній звук від мого мікрофону, але якщо наш "доблєсний" працівник поліції дотримується всіх правил, то в нього ПОВИНЕН бути запис з боді-камери, можна запросити його в нього
00:05 - я вийшла зі своєї квартири та по мене під'їхало таксі, як ми можемо бачити це ДВІР комплексу квартир високого класу
00:10 - він сказав водію таксі залишити територію, але оскільки вікна зачинені, то сказав він це у своє відображення
00:30 - я почала питати в нього, чим йому заважає таксі? Відповідь: не можна підійти до квартир. Хоча на початку відео можемо бачити скільки місця від мітки квартир до таксі, та він спокійно там може перегони влаштовувати
01:48 - безпідставне запрошення документів, я не зобов'язана показувати свій паспорт третім особам

Також я наголосила на тому, чому він просить мої документи? Чіткої відповіді я не почула! Тому можемо бачити, що даний працівник порушив Правила порядку затримання, а саме пункт
2) Перевіряти людину без відповідних на те причин, категорично заборонено!
Хочу зазначити, що поліцейський не назвав жодної з нижче причин:
3) Дозволяється перевірити людину яка схожа на людину в орієнтуванні! Орієнтування повинне бути дійсне та не вигадане!
4) Дозволяється перевірити людину, яка порушила правила дорожнього руху або громадську безпеку.

02:26 - другий раз запрошує документи без причини!
02:33 - почав вигадувати про непідкорення, хоча знову ж таки чіткої відповіді немає, чому йому треба мої документи
03:02 - "Бо я хочу перевірити чи не знаходитесь ви у розшуку" - Новий указ для НПУ? Запрошувати документи у всіх поспіль?
03:22 - третій раз запросив документи без причини!!!
03:33 - "Ви просто якась підозріла...". Без коментарів... Така відповідь прозвучала від Сержанта НПУ К на питання "На якій підставі Ви зараз хочете переглянути мої документи?"
03:41 - Затримання...

А тепер давайте по кожному пункту порядку затримання та по наданому відео-доказу №1.
1. Зупинити людину саме за порушення! Порушень з мого боку не було!
2. Представитись! Я до моменту затримання жодного разу не почула фразу: "До Вас звертається сержант НПУ К Дмитро Абрамчук". Можемо бачити виключення, але на відео-доказі чітко видно, що я нікуди не збиралась втікати.
3. Назвати причину. Я за увесь час так і не почула причини спочатку перевірки моєї особи, а потім і затримання. Фрази типу: "Бо я хочу перевірити чи не знаходитесь ви у розшуку", або "Ви просто якась підозріла..." якось не дуже запевняють мене в компетентності даного співробітника
4. І вже тільки після цього запрошувати паспорт. В нашому ж випадку, працівник спочатку просить паспорт, потім з горем пополам видавлює з себе причину для перевірки, потім затримує, та лише потім представляється вже у ІТТ після моїх слів: "А ти нічо не забув?"
Ну і про 5 та 6 пункт промовчимо, бо людина просто фармить собі порушників, далі розкажу, чому таке припущення.
1723623554390.png
03:53 - в машині мені зачитують мої права
04:12 - "Ви не надали свій паспорт - це не підкорення", це я все ж таки випитала в нього, чому мене затримали
04:55 - "Вам потрібен адвокат?"-спитав в мене поліцейський. "А ти нічо не забув?" - відповіла йому я. "*Важкий вдох* З вами спілкується сержант НПУ К Дмитро Абрамчук"
05:38 - перетяг РП в свою сторону. По-перше, на мені НЕМАЄ карманів! По-друге, навіщо відігравати команду /try? Якщо необхідно відіграти сканер для відбитків пальця, що вказано в примітці 2.
06:25 - трошки РП процесу
06:59 - "Ну дивіться, я бачу кармани". Просто без коментарів...
07:20 - Працівник сам робить розшук людям, а потім не дає можливості скористатись правами, а саме - виклик приватного адвоката. Якщо це не фарм порушників, тоді як по іншому це назвати?
08:00 - я в ІТТ

Все це було дуже цікаво, переходимо далі!
Відео-доказ №2:
Проходить 5 хвилин та він вже прибігає з новою "жертвою"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Цей співробітник повинен бути покараний! Доки не вивчить правила затримання особи з парковки ГУ НПУ не випускати!
Через некомпетентність даного співробітника мій рейтинг знизився аж на 2 одиниці, тепер я буду вимушена витратити 10.000 ігрової валюти на його відновлення, вимагаю компенсації!!!

Заздалегідь дякую за справедливий розгляд скарги!
4. Докази (скріншот/відео):
Відео-доказ №1
Відео-доказ №2

5. Дата порушення:14.08.2024

Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
387
Реакції
100
Бали
48
Адреса
[email protected]
Вітаю, шановний гравець!
Гравець 3579 отримає покарання.
За порушення статуту НПУ цей гравець буде звільнений з організації.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі