Роберт Стоун
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 17 Сер 2024
- Дописи
- 289
- Реакції
- 276
- Бали
- 83
1.нікнейм порушника:Максим Заборний ID207985
2.особистий нікнейм:Егор Шевчук
3.суть скарги: В мене забрали права за те що в мене багато штрафів хотя такого пункта на держ порталі немає я попросив щоб мені назвали статью і пункт мені сказали за наказом призедента
19) Під час патрулювання працівник поліції має право позбавити громадянина посвідчення водія за такі порушення:
- Їзда по зустрічній смузі.
- Невиконання вимог про зупинку.
- Дорожньо-транспортна пригода (ДТП) та втеча з місця ДТП.
- Наїзд на людину.
- Керування авто в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.
- Проїзд через подвійну суцільну ліцію.
ось я тут не бачу пункта забираєм права за тещо багато штрафів.Та ще якщо був наказ від президента я не можу знати всі накази я цивільна особа я рахую що мене повині були ознайомити
4.докази (відео/скріншот)клац
5.дата порушення:15.01.2025
тайм-коди
0:07 cказав що можуть забрати права за те що багато штрафів хоть такого пункта не існує
0:52 не ознайомив за яким пунктом сказав 'за статею Ющіка'
1:48 відпустив мене хоть в мене був розшук я рахую що йому було потрібно конфіскувати права для підвищення і все і він порахував що я легка нажива
p.s Як зупинили питань немає все було чітко. Рп на вищому уровні все було як треба.
2.особистий нікнейм:Егор Шевчук
3.суть скарги: В мене забрали права за те що в мене багато штрафів хотя такого пункта на держ порталі немає я попросив щоб мені назвали статью і пункт мені сказали за наказом призедента
19) Під час патрулювання працівник поліції має право позбавити громадянина посвідчення водія за такі порушення:
- Їзда по зустрічній смузі.
- Невиконання вимог про зупинку.
- Дорожньо-транспортна пригода (ДТП) та втеча з місця ДТП.
- Наїзд на людину.
- Керування авто в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.
- Проїзд через подвійну суцільну ліцію.
ось я тут не бачу пункта забираєм права за тещо багато штрафів.Та ще якщо був наказ від президента я не можу знати всі накази я цивільна особа я рахую що мене повині були ознайомити
4.докази (відео/скріншот)клац
5.дата порушення:15.01.2025
тайм-коди
0:07 cказав що можуть забрати права за те що багато штрафів хоть такого пункта не існує
0:52 не ознайомив за яким пунктом сказав 'за статею Ющіка'
1:48 відпустив мене хоть в мене був розшук я рахую що йому було потрібно конфіскувати права для підвищення і все і він порахував що я легка нажива
p.s Як зупинили питань немає все було чітко. Рп на вищому уровні все було як треба.
Останнє редагування: