Артем Авторітет
Козак
- Реєстрування
- 10 Жов 2023
- Дописи
- 73
- Реакції
- 15
- Бали
- 8
- Нікнейм гравця:Максим Екстезі
- Особистий нікнейм:Артем Авторитет
- Суть скарги:Іхав по мосту мені вмикають спец.сигнал-притискаємося до узбічя я відїхав від них та поставив номера на автомобіль,поїхав далі бачу їх знову на перехресті я крутонув бочком але вони не відреагували а коли поїхали далі увімкнули спец.сигнал-притискаємося до узбічя я почав їхати швидше заїхав до котеджу та зняв номерні знаки(щоб неможливо було так легко знайти мене по номерам),далі все на відео ,надмірне споживання Офтопом в войс,не повні відігровки,порушення правила затримання особи
- Докази (скріншот/відео):Часть-1 Часть-2 Часть-3
- Дата порушення:11,04,2024
Тайм.код до "Часть-1"-0:24-поставив номера,1:49-зняв номерні знаки 2:02-почалося затримання (він не міг знати шо то саме я іза того шо в мене були зняті номерні знаки та я був в масці),2:10-затримав мене не визначив мою особу не придставевся не зачитав міранду не сказав по якій причині мене затримано,2:35-не повна міранда,5:00-не відіграв шо визвав адвоката хоча він мене переконував шо він викликав,
Тайм.код до "Часть-2"- 0:43-початок надмірного споживання Офтопа в войс,1:20-тільки зараз придставевся,
Тайм.код до "Часть-3" -4:05-не коректна відігровка,5:19-не відіграв що посадив до ІТТ.