Розглянуто НПУ К/ Максим Терновий

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Бер 2023
Дописи
300
Реакції
169
Бали
103
  1. Нікнейм гравця: Максим Терновий #62548, Юрій Сербіновський #48516
  2. Особистий нікнейм: Джей Рюджи
  3. Суть скарги: Працівники НПУ К, а саме Юрій Сербіновський порушив правила ПДР: перетинання двійної суцільної, їзда по зустрічній смузі, також проїзд на червоне світло. Максим Терновий не компетентний працівник оскільки при затримані не зачитав одразу мої права, зачитані були тільки відділку і то не надані. Максим Терновий зачитав мені тільки один раз мої права, коли я йому не відповів, він повинен мені зачитати їх ще раз, чого не було зроблено. Також даний працівник не знає Міранди. Оскільки Міранда яку він зачитав Так ваші права це один дзвінок, если в вас есть приватний адвокатви можете його визвать, если у вас нету приватного адвоката ми можемо надати вам державного. Також даний співробітник зачитав Міранду на російській мові, коли працівник державної організації повинен спілкуватися на Українській виключення суржик, а Міранда була зачитано російською. Також працівник Володимер Ткач не є компетентним оскільки, говорить якщо в людини є розшук адвоката її не положено, а це порушує мої конституційні права.
  4. Докази (скріншот/відео): Докази
  5. Дата порушення: 17.03.2024

Максим Касьянович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
1,414
Реакції
2,247
Бали
213
Вітаю шановний гравець!
Гравці отримають покарання на розсуд лідера
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі