Розглянуто НПУ К | Марк Калинчюк,Владислав Грибуков | НонРП дії,порушення статуту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
  1. Нікнейм гравця:Марк Калинчюк,Владислав Грибуков
  2. Особистий нікнейм:Олександр Набанов
  3. Суть скарги:
  4. Рухався в сторону центру Києва,та побачив як пролетіла патрулька,вирішив рухатись за нею,та побачив як вона просто пролетіла по кільцю прямо(0:15).
  5. Вирішив проїхати за ними та задати пару питань цих патрульним,при заїзді в НПУ я їх легенько вдарив тим самим створивши ДТП(0:27),але і на це вони ніяк не відреагували.За проїзд по кільцю він відповів шо вони на це мають право(1:09).Коли побачив,що вони затримали мого старого клієнта,я вирішив надати йому адвокатську допомогу,посвідчення відіграв та передав,але поліцейський почав робити масовий ухід від РП,ніяк логічно вирішити цю ситуацію він не зміг через свою некомпетентність,він лише додумався передати злочинний наказ шоб мене затримали.(6:25)
  6. Мені як адвокату не пояснювали за що затримали мого клієнта та весь час НОНрп шили за вимагання посвідчення якого я вже по рп давно давним передав.
  7. На мої законні вимоги ссилаючись на 18.3 статтю ЗУ "Про Національну Поліцію України" він взагалі вперше почув,та дуже довго не хотів представлятись та надавати своє посвідчення.(3:00)
  8. Цілий ряд РП порушень та НОНрп.
  9. Докази (скріншот/відео):Відеореєстратор
  10. Дата порушення:03.01.2024

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Вітаю, переглянувши скаргу, виношу вердикт.
Оскільки ви не знаходитесь в реєстрі приватних адвокатів - ви не маєте права перебувати при процесуальних діях, та не є адвокатом.
З приводу співробітника НПУ, а саме Марк Калинчюк - буде проведена сурова бесіда.
Гравець Владислав Грибуков - отримає 30 хв. деморгану. (NonRP - /jail 30-60), а саме невідігровка тайзеру.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі