Роберт Стоун
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 17 Сер 2024
- Дописи
- 289
- Реакції
- 276
- Бали
- 83
1.нікнейм порушника:ID57444 ID180253 ID157502
2.особистий нікнейм:Егор Шевчук
3. суть скарги: Всі порушили статью 24 пункт 2) Застосувати вогнепальну зброю по транспортному засобі дозволяється лише поза межами населеного пункту, або у місцях де такі дії не спричинять іншим громадянам небезпеки, крім випадків такої необхідності. та ще поліцейский не дав мегафона та зразу відкрила вогонь та хотіли мене затримати хоть не я був за кермом та ще пане ломакін не розібрався в ситації та сразу сказав стати спиною щоб надіти на мене кайданки та недоречні мегафони
4.докази (відео/скріншот)клац
тайм-коди
0:03 (відкрив вогонь водій в місті без мегафона та стріляв за кермом)
2:59 (дб від ломакіна)
3:29 (стріляли на ураження по мені а не авто)
1:31 (хотіли мене затримати за порушення правил пдр хоть і не я був за кермом)
0:34 (водій який порушив уїхав p.sвибачаюсь тоді залагло як тількі включили світло та погано ловив інет)
5.дата порушення:09.12.2024
2.особистий нікнейм:Егор Шевчук
3. суть скарги: Всі порушили статью 24 пункт 2) Застосувати вогнепальну зброю по транспортному засобі дозволяється лише поза межами населеного пункту, або у місцях де такі дії не спричинять іншим громадянам небезпеки, крім випадків такої необхідності. та ще поліцейский не дав мегафона та зразу відкрила вогонь та хотіли мене затримати хоть не я був за кермом та ще пане ломакін не розібрався в ситації та сразу сказав стати спиною щоб надіти на мене кайданки та недоречні мегафони
4.докази (відео/скріншот)клац
тайм-коди
0:03 (відкрив вогонь водій в місті без мегафона та стріляв за кермом)
2:59 (дб від ломакіна)
3:29 (стріляли на ураження по мені а не авто)
1:31 (хотіли мене затримати за порушення правил пдр хоть і не я був за кермом)
0:34 (водій який порушив уїхав p.sвибачаюсь тоді залагло як тількі включили світло та погано ловив інет)
5.дата порушення:09.12.2024
Останнє редагування: