Розглянуто НПУ К//Масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
276
Бали
83
1.нікнейм порушника:ID57444 ID180253 ID157502
2.особистий нікнейм:Егор Шевчук
3. суть скарги: Всі порушили статью 24 пункт 2) Застосувати вогнепальну зброю по транспортному засобі дозволяється лише поза межами населеного пункту, або у місцях де такі дії не спричинять іншим громадянам небезпеки, крім випадків такої необхідності. та ще поліцейский не дав мегафона та зразу відкрила вогонь та хотіли мене затримати хоть не я був за кермом та ще пане ломакін не розібрався в ситації та сразу сказав стати спиною щоб надіти на мене кайданки та недоречні мегафони
4.докази (відео/скріншот)клац
тайм-коди

0:03 (відкрив вогонь водій в місті без мегафона та стріляв за кермом)
2:59 (дб від ломакіна)
3:29 (стріляли на ураження по мені а не авто)
1:31 (хотіли мене затримати за порушення правил пдр хоть і не я був за кермом)
0:34 (водій який порушив уїхав p.sвибачаюсь тоді залагло як тількі включили світло та погано ловив інет)

5.дата порушення:09.12.2024

Останнє редагування:

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
385
Реакції
390
Бали
123
Вітаю! Ваше "ДБ від Ломакіна" не є DB (DB-нанесення уроку за допомогою ТЗ без причини), причиною для таких дій стала ваша злісна непокора працівникам поліції, після чого Вас почали затримувати та перешкоджати вашому руху за допомогою ТЗ. Проте вбив Вас, працівник ВРУ а не працівники поліції.

p.s. не треба так ображати Ростіка 😉

Останнє редагування:

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,662
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, переглянувши відео-докази, виношу вердикт:
1. Відео-доказ не повний, на початку фрапсу чути як ви кажете «Ростик це лишеня прав», тобто до цього були ще якісь порушення, яких не видно на відео-доказі та скоріш за все вам було видано 3 попередження. 2. Після 3 попередження, якщо ви починаєте втікати по вам мають право відкрити вогонь, якщо поряд немає громадян «- Для затримання особи, яку застали під час вчинення правопорушення і яка намагається втекти». 3. Покарання за ДБ не буде видано, як полковник, а точніше Ломакін, зробив це для затримання вас. 4. Вас хотіли затримати не за порушення ПДР, а за не підкорення.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі