Розглянуто НПУ К | Незнайомець #184294 | NonRP Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Черевач♡

Центральна Україна
Реєстрування
2 Січ 2025
Дописи
5
Реакції
4
Бали
5
Адреса
[email protected]
  1. Нікнейм гравця: Незнайомець #184294
  2. Особистий нікнейм: Іван Блатовський #209892
  3. Суть скарги: Доброго вечора! Випадково врізався у авто працівника Нацполіції, після чого мене зупиняють. Я надаю всі необхідні документи та на третє попередження виходжу з авто. Але працівник поліції все одно мене затримує. Далі він везе мене до відділку поліції, де починає процесуальні дії. Він видав штраф і розшук без адвоката. Я запитав у нього на рахунок цієї ситуації, та він сказав, що він казав, але "його не було чути". З цього вже виникає NonRP Держ, що поліцейський затримав мене просто так та видав розшук без адвоката. Тайм-коди: 3:19 - затримання; 7:45 - видання штрафу; Видання розшуку буде на скріншоті
  4. Докази (скріншот/відео): Посилання Посилання
  5. Дата порушення: 04.01.2025

Геральд Шелбі

ЗГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
1,034
Реакції
439
Бали
223
  1. Нікнейм гравця: Незнайомець #184294
  2. Особистий нікнейм: Іван Блатовський #209892
  3. Суть скарги: Доброго вечора! Випадково врізався у авто працівника Нацполіції, після чого мене зупиняють. Я надаю всі необхідні документи та на третє попередження виходжу з авто. Але працівник поліції все одно мене затримує. Далі він везе мене до відділку поліції, де починає процесуальні дії. Він видав штраф і розшук без адвоката. Я запитав у нього на рахунок цієї ситуації, та він сказав, що він казав, але "його не було чути". З цього вже виникає NonRP Держ, що поліцейський затримав мене просто так та видав розшук без адвоката. Тайм-коди: 3:19 - затримання; 7:45 - видання штрафу; Видання розшуку буде на скріншоті
  4. Докази (скріншот/відео): Посилання Посилання
  5. Дата порушення: 04.01.2025
Вітаю Шановний Гравець!
Розглянувши вашу скаргу - готовий винести вердикт

З гравцем [184294] - буде проведена бесіда про порядок проведення процесуальний дій. На рахунок затримання порушень не виявлено.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі