Розглянуто НПУ К | Незнайомець [79291] та його напарник (айді не побачив)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Ященко

Центральна Україна | 01 сервер
Реєстрування
31 Бер 2024
Дописи
101
Реакції
13
Бали
63
Нікнейм гравця: Незнайомець [79921] та його напарник айді не побачив
Особистий Нікнейм: Володимир Ященко [177326]
Суть скарги: Їхав я собі по дорозі і побачив працівників НПУ К які зупинили авто, та після чого вирішив влаштувати погоню. Дані працівники побачили моє порушення ПДР нащо потребували від мене зупинити ТЗ нащо мною дана просьба було проігнорована, після 3-х попереджень по моєму авто було відкрито вогонь, з чим у мене питань немає. Однак трішки пізніше коли дані працівники зрозуміли що не зможуть мене піймати, вони використовують вогнепальну зброю та ведуть вогонь по мені - мені чудом виходить вижити з 8 хп та ось вже коли я заспавнив інше авто і думаючи що я вже від них відірвався я поїхав в МОЗ К щоб полікуватись. Однак приблизно біля ВРУ мене наздогнав один із працівників поліції НПУ К на своєму особистому авто. Що як по мені являється порушенням статуту, та після чого відкрив вогонь по мені і остаточно вбив.
Також оскільки відео триває більше 2-х хвилин я вказую відповідні тайм-коди:
0:14 - Початок погоні
0:31 - Відкрили вогонь по авто
1:45 - Відкрили вогонь по мені
2:54 - Заспавнив інше авто
3:48 - Сів в авто
5:11 - Мене наздогнав працівник поліції НПУ К на своєму особистому ТЗ та відразу без попереджень відкрив вогонь
5:19 - Почав тікати від даного працівника
5:29 - Відкрив вогонь по мені та остаточно вбив

Докази (Скріншот/Відео):
Дата порушення:
24.10.2024

Геральд Шелбі

ЗГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
1,063
Реакції
441
Бали
223
Нікнейм гравця: Незнайомець [79921] та його напарник айді не побачив
Особистий Нікнейм: Володимир Ященко [177326]
Суть скарги: Їхав я собі по дорозі і побачив працівників НПУ К які зупинили авто, та після чого вирішив влаштувати погоню. Дані працівники побачили моє порушення ПДР нащо потребували від мене зупинити ТЗ нащо мною дана просьба було проігнорована, після 3-х попереджень по моєму авто було відкрито вогонь, з чим у мене питань немає. Однак трішки пізніше коли дані працівники зрозуміли що не зможуть мене піймати, вони використовують вогнепальну зброю та ведуть вогонь по мені - мені чудом виходить вижити з 8 хп та ось вже коли я заспавнив інше авто і думаючи що я вже від них відірвався я поїхав в МОЗ К щоб полікуватись. Однак приблизно біля ВРУ мене наздогнав один із працівників поліції НПУ К на своєму особистому авто. Що як по мені являється порушенням статуту, та після чого відкрив вогонь по мені і остаточно вбив.
Також оскільки відео триває більше 2-х хвилин я вказую відповідні тайм-коди:
0:14 - Початок погоні
0:31 - Відкрили вогонь по авто
1:45 - Відкрили вогонь по мені
2:54 - Заспавнив інше авто
3:48 - Сів в авто
5:11 - Мене наздогнав працівник поліції НПУ К на своєму особистому ТЗ та відразу без попереджень відкрив вогонь
5:19 - Почав тікати від даного працівника
5:29 - Відкрив вогонь по мені та остаточно вбив

Докази (Скріншот/Відео):
Дата порушення:
24.10.2024
Вітаю Шановний Гравець!
Розглянувши вашу скаргу - готовий винести вердикт!

Гравець [79921] - отримує догану за порушення Статуту

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі