Розглянуто НПУ К// Нон рп коп// айди 56421,137033

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
19
Реакції
7
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: 56421,137033
  2. Особистий нікнейм; Матвій Найт
  3. Суть скарги; їхав по дорозі і трішки зачіпив автомобіль поліції потім почав втікати вони відкрили вогонь потім один із співробітників почав тулити не по колесам а по машині,я почав біжати а по мені почали тулити а це вже дм також другий співробітник почав дб мене,потім ми поїхали до нпу я попросив адвоката на що він відповів дайте пасопрт я відмовився давати паспорт і сказав коли буде адвокат тоді дам нащо він мені відповів поки не буде пасорта не буде адвоката, ми стояли чекали адвоката він не приїхав і він почав по відбиткам пальців потім виписав розшук і забрав права а відео доказів не було у нього як виявилося потім другий поліцейский почав сміятися з цього і мене посадили. Там де було дм видно що одна людина стриляє а друга їде на машині і дб мене.
    ХВИЛИНИ ПОРУШЕННЯ!
    0 хв.17 секунд дм
    0 хв .43 секунди дб видно хто був за рулем а тулив другий!
    1 хв. 56 не зрозуміло навіщо на мене наводе тайзер
    3 хв. 59 сказав що без паспорта не буде адвоката хоча я сказав дам паспорт коли буде адвокат
    8 хв. 09 секунду знову наводе тайзер
    8 хв .10 секунд пише відкат в звичайний чат
    9 хв. 32 секунд каже що я можу скористатися одим адвокатом хоть перед цим дав подзвонити приватному адвокату
    9 хв. 59 секунд бере відбиток пальців і даже в оффтоп не сказав дати паспорт але я цього чекав
    10 хв. 20 секунд видав розшук без паспорта і без відігровки планшета кпк що видам розшук!
    10 хв. 58 секунд перед цим попросив надати докази за мої порушення у нього їх немає забрав права без відео доказів по не зрозумілій причині якби були докази не було би питань!/
    11 хв 09 секунд другий співробітник почав сміятися з того що його напарник робить
    Прошу подивитися все відео можливо я ще щось пропустив,також дуже прошу видати співробітникам покараня за їх вчинки
  4. Докази (скріншот/відео):жмяк
    5. дата порушення 19.10.2024

Геральд Шелбі

ЗГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
1,063
Реакції
442
Бали
223
  1. Нікнейм гравця: 56421,137033
  2. Особистий нікнейм; Матвій Найт
  3. Суть скарги; їхав по дорозі і трішки зачіпив автомобіль поліції потім почав втікати вони відкрили вогонь потім один із співробітників почав тулити не по колесам а по машині,я почав біжати а по мені почали тулити а це вже дм також другий співробітник почав дб мене,потім ми поїхали до нпу я попросив адвоката на що він відповів дайте пасопрт я відмовився давати паспорт і сказав коли буде адвокат тоді дам нащо він мені відповів поки не буде пасорта не буде адвоката, ми стояли чекали адвоката він не приїхав і він почав по відбиткам пальців потім виписав розшук і забрав права а відео доказів не було у нього як виявилося потім другий поліцейский почав сміятися з цього і мене посадили. Там де було дм видно що одна людина стриляє а друга їде на машині і дб мене.
    ХВИЛИНИ ПОРУШЕННЯ!
    0 хв.17 секунд дм
    0 хв .43 секунди дб видно хто був за рулем а тулив другий!
    1 хв. 56 не зрозуміло навіщо на мене наводе тайзер
    3 хв. 59 сказав що без паспорта не буде адвоката хоча я сказав дам паспорт коли буде адвокат
    8 хв. 09 секунду знову наводе тайзер
    8 хв .10 секунд пише відкат в звичайний чат
    9 хв. 32 секунд каже що я можу скористатися одим адвокатом хоть перед цим дав подзвонити приватному адвокату
    9 хв. 59 секунд бере відбиток пальців і даже в оффтоп не сказав дати паспорт але я цього чекав
    10 хв. 20 секунд видав розшук без паспорта і без відігровки планшета кпк що видам розшук!
    10 хв. 58 секунд перед цим попросив надати докази за мої порушення у нього їх немає забрав права без відео доказів по не зрозумілій причині якби були докази не було би питань!/
    11 хв 09 секунд другий співробітник почав сміятися з того що його напарник робить
    Прошу подивитися все відео можливо я ще щось пропустив,також дуже прошу видати співробітникам покараня за їх вчинки
  4. Докази (скріншот/відео):жмяк
    5. дата порушення 19.10.2024
Вітаю Шановний Гравець!
Розглянувши вашу скаргу - готовий винести вердикт!

Гравець [56421] отримає покарання у вигляді (1 догана) За порушення Статуту.
Також- /pmute 30 згідно правил UKRAINE GTA, а саме 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин. А також

Гравець [137033] - отримає покарання у вигляді 1 догана, За порушення Статуту.

Гравець [70928] - отримає покарання у вигляді /pmute 60 згідно правил UKRAINE GTA, а саме 5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі