Розглянуто НПУ.К\\ОС\\упом родних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
104
Реакції
51
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Невідомець
  2. Особистий нікнейм: Тоні Кастер
  3. Суть скарги: точно нпу сказала мусор ти то не я казав а мій друг в сказав тошо мусор тіке ти тошо я народився оск квирда + упом родних
  4. Докази (скріншот/відео):
    Тут Докази

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
104
Реакції
51
Бали
31
P.S також порушення субординації неадекватне ставлення до гравців образи квирда упом родних хочу щоб приняли всі возможні міри це не допустиму щоб такі люди працювали в такі відповідальні фракції

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
  1. Нікнейм гравця: Невідомець
  2. Особистий нікнейм: Тоні Кастер
  3. Суть скарги: точно нпу сказала мусор ти то не я казав а мій друг в сказав тошо мусор тіке ти тошо я народився оск квирда + упом родних
  4. Докази (скріншот/відео):
    Тут Докази
Вітаю шановна адміністрація! На даному відео гравці Неофіційних Організацій знаходяться на території Головного Управління Національної Поліції України , не здається вам дивним як вони там зʼявилися?
По словах працівника а саме обвинуваченого працівника Національної Поліції України - Владислава Печерного від даних гравців було провокування працівників та зривання Хвилини Мовчання в честь трагічних подій які трапилися в Україні 08.07.2024 . Що як мінімум показує халатність та байдужість людей!
Прохання до Адміністратора який буде перевіряти дану скаргу запросити відео доказ повної ситуації від даних гравців !
Гарного вечора !
Слава Україні !

/by Олександр Кондратюк

Надія Волинська

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
844
Реакції
366
Бали
68
Вітаю шановний гравець.
Гравця 19006 отримає покарання за Образу гравців +Неадекватні виловлювання та догану.
Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі