Розглянуто НПУ К | Причина "Недовіра"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

DimaBoyko

Новий гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
8
Реакції
0
Бали
1
Доброго дня, людина з ніком Артем Таран який є лідером фракції. Відмовлює в схваленні заявки на вступ по причині «недовіри», по перше як поняття недовіра можна визначити? Тим що лідер не перевіряє заявки на вступ по 3-4 дні, а потім після жалоби до СЗФ, відмовлює в ній? Чи є якась інша причина? Я розумію якщо не підходить гравець по критеріям тд тд. Але причина відмови, недовіра, це якось дивно. Докази листування з лідером та факт відхилення заявки додаю. Прошу звернути увагу СЗФ та Адміністрацію та прийняти відповідні міри!

Вкладення

• IMG_1028.png
    IMG_1028.png
    1.2 Mб · Перегляди: 91
  • IMG_1027.png
    IMG_1027.png
    1 Mб · Перегляди: 89

Михайло Лореттi

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
36
Реакції
65
Бали
23
Вітаю шановний гравець, дивіться питання чому ми не перевіряли заявки на форумі, тому що ми теж люди і у нас були якісь свята тому я думаю ви нас зрозумієте, по-друге чому ваша заявка була відхилена, тому що поспілкувавшись з особовим складом НПУ м.Київа було прийнято рішення вас не прийняти. Я вважаю що пан Генерал, прийняв правильне рішення.

DimaBoyko

Новий гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
8
Реакції
0
Бали
1
Але рп причина відмови?

DimaBoyko

Новий гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
8
Реакції
0
Бали
1
Типу це дискримінація гравців по причині того що гравець написав вже дві скарги на лідера і лідерський склад?

Галина ПеремОга

Peremoga БУДЕ 15 TRAVNA
Реєстрування
2 Січ 2024
Дописи
15
Реакції
124
Бали
31
Типу це дискримінація гравців по причині того що гравець написав вже дві скарги на лідера і лідерський склад?
Тим що ви флудите скаргами на нас вже викликає недовіру , та якщо ви починаєте таке робити то вас точно не приймуть.

Михайло Лореттi

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
36
Реакції
65
Бали
23

DimaBoyko

Новий гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
8
Реакції
0
Бали
1
Так це є нормальним що якщо хтось написав скаргу на лідера, і чому я не маю права грати за нп в Києві по причині того що до мене є недовіра за скаргу

DimaBoyko

Новий гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
8
Реакції
0
Бали
1
Хочете по іншому, тоді надайте мені інформацію стосовно того по якій причині/статті з правил гри я не можу бути прийнятий, і надайте інформацію де вказано що причиною відмови може бути недовіра

Галина ПеремОга

Peremoga БУДЕ 15 TRAVNA
Реєстрування
2 Січ 2024
Дописи
15
Реакції
124
Бали
31
Хочете по іншому, тоді надайте мені інформацію стосовно того по якій причині/статті з правил гри я не можу бути прийнятий, і надайте інформацію де вказано що причиною відмови може бути недовіра
Недовіра може бути у лідера на вас. Він сам вирішує хто буде у фракції .

Михайло Лореттi

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
36
Реакції
65
Бали
23
Цю інформацію яку ви хочете почути не розголошується!!
По-друге вам надали відповідь чого ви ще хочете?

Михайло Лореттi

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
36
Реакції
65
Бали
23
Тому я вважаю лідер вирішив правильне рішення стосовно вашої заявки!

Артем Таран

Military Tactical
Реєстрування
16 Жов 2023
Дописи
162
Реакції
228
Бали
48
Доброго дня, людина з ніком Артем Таран який є лідером фракції. Відмовлює в схваленні заявки на вступ по причині «недовіри», по перше як поняття недовіра можна визначити? Тим що лідер не перевіряє заявки на вступ по 3-4 дні, а потім після жалоби до СЗФ, відмовлює в ній? Чи є якась інша причина? Я розумію якщо не підходить гравець по критеріям тд тд. Але причина відмови, недовіра, це якось дивно. Докази листування з лідером та факт відхилення заявки додаю. Прошу звернути увагу СЗФ та Адміністрацію та прийняти відповідні міри!
Доброго дня шановний громадянин, ваш рапорт буде переглянутий та надана можливість проходження співбесіди!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі