Розглянуто НПУ К // Руслан Абсолют [4314] // Багоюз + порушення правил держ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
1. Нікнейм гравця: Руслан Абсолют [4314]
2. Особистий нікнейм: Євген Шмідт [7886]
3. Суть скарги: Багоюз - ведення стрільби з руля автомобіля + порушення правил держ. організацій
4. Докази (скріншот/відео): ** ТУТ **, ** ТУТ **
Таймкоди до "два":
00:10 - порушення правил зупинки транспорту, а саме застосування табельної вогнепальної зброї без попередження про зупинку
00:57 - стрільба з-за руля
01:31 - спеціально під час перестрілки сів за руль авто
5. Дата порушення: 23.11.2024

Єгор Вегас

Модератор | 6 серв.
Реєстрування
6 Лис 2024
Дописи
70
Реакції
27
Бали
23
Шановний Євгене Шмідт,

Дякую за надану інформацію та відеодокази. Я детально ознайомився з матеріалами Вашої скарги.

На основі відеоматеріалів я роблю такі висновки:
  1. Дії працівника Богдан Гром [21055]:
    • Було зафіксовано відкриття вогню з його боку без попередження / вимогу на зупинку транспортного засобу. Це є порушенням статуту про Національну Поліцію України.​
    • У зв’язку з цим працівник отримає попередження, і з ним буде проведено додаткову бесіду з питань дотримання норм професійної етики працівників державних структур та правил застосування / використання зброї.​
  2. Дії працівника Руслана Абсолюта [4314]:
    • Його застосування зброї було викликане відповіддю на відкритий вогонь із Вашого боку. Відеодокази з боку мого підлеглого це підтверджують, що Руслан Абсолют не розпочинав конфлікт, а реагував у межах допустимого для самооборони та виконання службових обов’язків​
    • У зв’язку з цим його дії вважаються виправданими відповідно до обставин.​
Зі свого боку я забезпечу проведення роз'яснювальної роботи серед особового складу.

З повагою,
Полковник Національної поліції м. Києва
Вегас Єгор

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Шановний Євгене Шмідт,

Дякую за надану інформацію та відеодокази. Я детально ознайомився з матеріалами Вашої скарги.

• Було зафіксовано відкриття вогню з його боку без попередження / вимогу на зупинку транспортного засобу. Це є порушенням статуту про Національну Поліцію України.​
    • У зв’язку з цим працівник отримає попередження, і з ним буде проведено додаткову бесіду з питань дотримання норм професійної етики працівників державних структур та правил застосування / використання зброї.​
    • Його застосування зброї було викликане відповіддю на відкритий вогонь із Вашого боку. Відеодокази з боку мого підлеглого це підтверджують, що Руслан Абсолют не розпочинав конфлікт, а реагував у межах допустимого для самооборони та виконання службових обов’язків​
Зі свого боку я забезпечу проведення роз'яснювальної роботи серед особового складу.

З повагою,
Вегас Єгор
Заборонено вести перестрілку з авто, а ваш співробітник, Руслан Абсолют, під час перестрілки спеціально залазив в неї та вів вогонь. Обидва співробітники порушили правила як державних організацій, так і правила проєкту! Очікуємо рішення слідкуючої адміністрації!

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
Шановний Євгене Шмідт,

З повагою,
Вегас Єгор
Відповідь ваша почута, але чекаємо відповідь від слідкуючої головної адміністрації та заступника головного слідкуючого адміністратора за державними організаціями, оскільки я вважаю, що проведення бесіди та видача попередження за такі грубі порушення - це навіть покаранням не можна назвати, оскільки проаналізувавши велику кількість скарг, я прийшов до висновку, що за Багоюз дають Warn, приклад - ** ТУТ ** (Співробітник НПУ К, полковник О.Хоффман отримав Warn).

Джейк Хоффман

Подільський Край [06]
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
60
Реакції
26
Бали
23
Вітаю!
Виношу свій вердикт Руслан Абсолют [4314] отримає покарання згідно правил серверу /Warn або /jail 60-120 хв
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі