Оскаржено НПУ К вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
52
Реакції
29
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк
  2. Особистий нікнейм: Некіт Харбор
  3. Суть скарги: на мене подали скаргу але включили запис відео тоді коли я відкрив вогонь.Суть така:я стояв на радарі нікого не трогав і тут зʼявляється якась БМВ синього кольру наїхали на мене та почали тікати,добре втикли,потім убрав радар та поїхав в патруль побачив їх вони поїхали по зустрічній смузі та я включив мігалки та поїхав за ними вони відкрили вогонь без причини і тоді вже і я вони мене затулили потім я поїхав ще раз на радар стояв стояв вони підїжають та відкривають вогонь я сховавсь за машину і отстревався а потім в них закінчились патрони і вони включили запис відео на якому видно те що ,типу я перший по ньому стріляв прошу повернути мене до фракції на 9 звання ПРОШУ ВИБАЧЕННЯ У САНЯ ХІМІК ТА ЙОГО ДРУГА ЗА ТЕ ЩО СТРІЛЯВ ТА У АДМІНІСТРАЦІЇ БУДЬ ЛАСКА БЛАГАЮ ПОВЕРНІТЬ МЕНЕ Я БІЛЬШЕ НЕ БУДУ ТАКЕ РОБИТИ ПОЖАЛІЙТЕ МЕНЕ ДАЙТЕ МЕНІ ОДИН ШАНС БУДЬЛАСОЧКА Я ВАС ПРОШУЯ ДУЖЕ ХОТІВ СТАТИ НА ПОСАДУ МАЙОРА Я ВАС ДУЖЕ ОДБЛАГОДАРЮ ЯК ЩО ЗНІМЕТЕ ВАРН Я НА КОЛІНА СТАНУ БУДЬ ЛАСКА🙏🙏🥺
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://youtu.be/068lbl5q72c—це відео на якому показано те що вони включили запис типу я первий відкрив вогонь але вони винуваті
  5. Дата походження: 06.01.2025

Хімікат Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
15 Лис 2022
Дописи
107
Реакції
140
Бали
48
Я приймаю твої вибачення, але всерівно ситуацію не поміняло я після пуль був поранений мені ваші вибачення нічого не зроблять (

Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
52
Реакції
29
Бали
21
Я можу сплатити ваші лікування тільки будь ласка прошу адміна повернути мене

Андрюха Кріптаман

M WarszawFamQ | Північна Україна
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
261
Реакції
324
Бали
83
Вітаю! Вибачення не приймаю.
Адже ви нанесли мені дуже сильні наслідки на моє здоров'я, а саме: Вогнепальні поранення[3 стадія], та Голодування[3 стадія]!
Пояснюю як це відбувалось:
Коли ви по нам вели вогонь з вогнепальної зброї, ви нанесли мені дуже тяжкі тілесні травми, я ледь доповз до Найближчої лікарні, і я туди повз аж цілих 2 доби! І за цей період я дуже зголоднів, звідки і присвоїлось Голодування 3 стадії.
Також прошу зауважити, що я на медецину витратив 300.000₴, а саме на нові Європейські ліки, капельниці, уколи тощо.
Після того, як я вилікувався, я викликав таксі, яке обійшлось мені, аж цілих 20.000₴, і коли ми приїхали.... Я побачив це....
Мій новенький BMW X6M Competition, я був в шоці, машина повністю в дирках, від куль, Криша пом'ята, лобове скло вибито....
На ремонт своєї автівки, я витратив 200.000₴!
Тому прошу, покрити всі наші виплати, а саме Мені 520.000₴, та Сані Хіміку, 350.000₴, адже окрім лікарні, ви йому пошкодили новенький капелюх GUCCI та сумку NIKE, ці покупки обійшлись йому в 50.000₴.
Якщо ви надасте нам повні виплати, то ми напишем оскарження, на ваше покарання!

Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
52
Реакції
29
Бали
21
Добре,але якщо не повернуть до фракції то нікому нічого платити не буду

Андрюха Кріптаман

M WarszawFamQ | Північна Україна
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
261
Реакції
324
Бали
83
Згода буде тільки тоді, коли надішлють гроші, карта 15 06 76

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Враховуючи що ви владнали конфлікт з гравцем, варн зніму на перший раз, повернення у фракцію на розсуд вашого лідера.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі