Зачинено НПУ К некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Лисовський

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
80
Реакції
163
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Єгор Дудар , 87448
  2. Особистий нікнейм: Ярослав Лисовський
  3. Суть скарги:Був затриманий за втечу після чого приїхавши в НПУ К я запитавши разів 30 за що я був затриманий я не почув ніякої відповіді і за що мій автомобіль був зупинений тобто я можу вважати як громадянин України що данні особи не компетентні на своїх посадах і не ознайомившись з Законом про нац. поліцію та також ККУ і тд. в сторону я чув якусь 76 чи якусь саттю з інтернету яка не дійсна на данному проекті. А також коли адвокат прихав ознайовся з порушенням виніс вирок після того як адвокат вийшов з гри тому що треба бало йти він зразу же почав виписувати штраф і розшук тобто не виконував розпорядок адвоката який ознайовся зі всім і зробив вирок але поліцейський не став слухатись і зробив по своєму. Я вимагаю відсторонити працівників від службових обов'язків на термін до перездачі. Дякую!!
  4. Докази (скріншот/відео): Жмяк - момент коли адвокт говорив відпустити​
  5. Жмяк - 0:30 , 1:20​
  6. жмяк - 00:00:00-00:05:00, затримання 5:42 - 10:50- розговор з адвокатом,​
  7. Дата порушення: 05.09.24

Останнє редагування:

Євген Київський

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
616
Реакції
284
Бали
68
Вітаю.

Почнемо з причини вашого затримання: працівники надали мені фіксацію вашого порушення, де видно що ви проїхали на червоне світло, непідкорення працівникам нац.поліції та їзда по полям (данних статтей немає в кримінальному кодексі, але вони присутні системно у грі), також ви попросили назвати закон України про нац.поліцію, згідно якої проводиться затримання, данної статті також немає, тому вони не змогли дати на це відповідь (якби ви не почали тікати, то всі дії розцінювалися згідно статті 16 закону України "Про Національную поліцію").

Переглянувши фіксацію від працівників НПУ, можна побачити, як ви сказали про те, що адвокат приїде, хоча вам про це не повідомляли, що можна розцінювати про те, що ви маєте якійсь зв'язки, також працівник ВРУ вийшов із гри, не попередевши про це обидві сторони процессу, а лише вас в дискорді, тому працівники мали повне право продовжути дії без його, також незрозумілі погрози від вашого адвоката відносно працівників, що якщо вони вас не відпустять та не випишуть штраф за ті статті, які системно мають розшук, то він піде скаржитися до керівництва фракції.

Якщо ви не були згідні з діями працівника Національної поліції м.Києва, ви могли спокійно звернутися до працівник Департаменту Внутрішної Безпеки для проведення службового розслідування або до суду, щоб оскаржити їхнє рішення.

Зачинено.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі