Дмитрій Зотов
Козак
- Реєстрування
- 28 Лис 2022
- Дописи
- 124
- Реакції
- 23
- Бали
- 23
- Нікнейм гравця: олег ломакін
- Особистий нікнейм: Дімон Петрович
- Суть скарги: я дістав м4 біля нього без відігровок та перезарядки (а це не рахуєтся що я її дістав і по РП ніхто її не бачить) побіг від нього, а він за мною. Після чого закував мене, зачитав міранду, що я маю право на адвоката але не надав. Повів мене в кабінет і почав перший хамити та ображати і без адвокату (навіть нічого про нтого не сказав) почав образу мене бедкопити. Забедкопив, повидавав кучу лівих розшуків, навіть паспорт не дивився (що свідчить ще раз про НоН рп.) Я викликав адміна але навіть це його не спинило і він мене просто мовчки посадив. Якщо людина бед коп то в цього мають бути якісь рамки також. Це вже не перший такий випадок. Він видає розшути по статтям за які якнайбільше сидіти та які немають ніякого відношення до суті затримання. Та він ввімкнув реб і вимкнув камери вже після того як не надав адвоката і вилучив зброю просто так. Це несправедливе відношення до громадян які нічого не зробили. В поліції не мають працювати такі люди як він. Тайм коди: 0:09, 1:00, 3:43
- Докази (скріншот/відео): *тик*
- Дата порушення: 23.02.2025
Останнє редагування: