Розглянуто НПУ К|№129861|Нон рп+ халатне ставлення до гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Кабіна

03| Східна Україна
Реєстрування
26 Жов 2023
Дописи
211
Реакції
69
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Олександр Кабіна №69948
2. Нікнейм порушника: Ернест Наливайко №129861
3. Назва організації порушника: НПУ Київ
4. Суть скарги:На відео видно що Дана особа використовує свою систему у кориснах цілях
Після чого прошу запросити відео доказ мого затримання у даного працівника так як моє затримання є нонрп але мій відео доказ був пізно включений також особа не давала мені скористатись моїм правами а саме телефонофим звінком так як не знімав кайданки а система не дає позвонити по телефону коли ти кайданах також не зрозуміло приставився і зачитав мірянду хоча я просив даного співробітника поліше зачитати і дуже багато порушень буду вдячий і радий якщо такого співробітника звільнять так як йому немає що робити на даній посаді і в загалі в фракції
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тиць
6. Тайм Коди: Кляп№1 6:55, Кляп№2 12:53, Не хотів дати телефоний звінок 3:26 по 6:59 не приставився нормально: 0:10 Не зрозуміла міранда 0:25 по 1:13
7. Дата порушення:22.02.2026

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
1,043
Реакції
427
Бали
223
На розгляді

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
1,043
Реакції
427
Бали
223
Вітаю переглянувши скаргу виношу вердикт:

Запросивши відео доказ та переглянувши ваш: Працівник НПУ а саме Ернест Наливайко зайнявши Патрульний Пост побачили як ваш автомобіль підїжавши до поста, побачили як ви побачили працівників НПУ вирішили поїхати назад розвернувшись за що Працівниками було відкрито по вам вогонь. Коли ви під'їхали до поста попросили вимогу Старших за що вас було затримано статею 11.9 Купап. Працівник показав вам своє посвідчення та прочитав вам неодноразово Міранду за що ви його перебивали. Коли Працівник НПУ приїхав до ГУНПУ ви попросили адвоката а саме приватного. Працівник відігравши РП що відстібнув кайданку та надав вам право викликати адвоката тут порушення не побачив. На томість ви викликали адміністратора де за правилами Адміністратор не втручається в РП процес. Ви почали перебивати працівника за що вам дали кляп. Потім вам було викликано Державного адвоката за що адвокат не відповів та було продовжено процесуальні дії. Коли працівник попросив ваш паспорт ви відмовились надавати за що Працівник відіграв РП з відбитком пальця задля повірити по базам даних - порушень тут не побачив. Після того як вас посади і ви відсиділи ви вирішили знову приїхати до поліції та почали провокувати назвавши його " Ніщим ". За що вас було знову затримано та проведено процесуальні дії за що коли працівник відстібнув кайданки ви скориставшись нагодою вирішили " Вийти з гри ".

Порушення від НПУ не побачив. Але буде проведена бесіда на рахунок " Оффтопу " Якщо ви не згодні з покаранням прцівника ви можете звернутися з заявою до ВРУ

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі