Відмовлено НПУ К / 134747 / прост так виписуэ розшук та штрафи та ненормальна лексика

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорий толочко

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Вер 2024
Дописи
193
Реакції
49
Бали
33
1. 134747
2. Григорій Толочко
3. стояв біля посту поліцейских нікого не чіпав мене зупинають думаю лан штраф випишуть і все далі просять вийти з машину пакують на основі того що хочуть перевірити чи я пьяний я думаю добре далі вони садять в машину та везуть в відділок там все і почалося працівник поліції почав не нормально висловлюватись як працівник поліціїї далі він погрожував ( я теж в фраціїї добре звільненнямь без проблем) але він почав вести себе ще більш не нормально я пишу *угу* хочу підмітити в оффтоп і ізза цього він починає випичувати мені розшук за статі які я не порушував наприклад - збройне насильство під час міттингу (якого взагалі не було) і тд (на фрапсі можна бачити які статті) та почав нагло виписувати штрафи на сумму 700 + тисяч такі як - розбій який я не вчиняв також грабіж та зберігання не законної зброї (якої в мене взагалі не було)
4. тиць
5. 27.03.2025
тайм коди - 0.00 - зупинили , 4.32- закували , 10.20 - прост так ударив та почав обзивати , 10.32 не нормативна лексика , 12.07 почав прост так виписувати розшук ,
13.22 - погрожував прост так , 13.42 виписав прост так багат штрафів , 14.00 - почав матюкатись та принижувати мене (не в оффтоп) , 14.22 признався що виписав на 700 тисяч штрафі , 14.32 - неадикватно висловлювався , 15.12 - перелік статтів які він виписав але я не порушував ці правила , 15.42 - перелік штрафів які він виписав прост так , 16.07 я перелічував що він виписав .

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,089
Реакції
513
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Взяв Вашу скаргу на розгляд!

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,089
Реакції
513
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу та відеодоказ від співробітника НПУ К, виношу вердикт:
Данний співробітник НПУ - офіційний Bad Cop, над Вами проводились дії згідно всіх правил, відеодокази у Вас було вилучено.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі