Розглянуто НПУ К/146408

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Чер 2024
Дописи
92
Реакції
40
Бали
23
1.нікнейм порушника: ID146408
2.особистий нікнейм: Володимр Вокович
3.суть скарги:мій друг стояв на тратуарі на мойому автомобілі с аварійними знаками пане поліцейский представився все як треба питань нема потім мій друг уїхав а мене затримали за те що я не надав тех паспорт та ще він подумав що я був за кермом але друг виходив за керма не було жодної статьї та ще я рахую що поліцейский не мав права мене затримувати він повинен був затримати мого друга як він порушив та втік та проявив непідкорення а я в свою чергу нічого погано не зробив
4.докази (відео/скріншот):
5.дата порушення:20.12.2024
тайм-коди
0:50 не назвав статії зупинки
3:01 друг втік
4:22 не зрозумів за що мене було затриманно так як порушник втік

Владислав Ахметов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
147
Реакції
90
Бали
33
1.нікнейм порушника: ID146408
2.особистий нікнейм: Володимр Вокович
3.суть скарги:мій друг стояв на тратуарі на мойому автомобілі с аварійними знаками пане поліцейский представився все як треба питань нема потім мій друг уїхав а мене затримали за те що я не надав тех паспорт та ще він подумав що я був за кермом але друг виходив за керма не було жодної статьї та ще я рахую що поліцейский не мав права мене затримувати він повинен був затримати мого друга як він порушив та втік та проявив непідкорення а я в свою чергу нічого погано не зробив
4.докази (відео/скріншот):
5.дата порушення:20.12.2024
тайм-коди
0:50 не назвав статії зупинки
3:01 друг втік
4:22 не зрозумів за що мене було затриманно так як порушник втік
Вітаю, переглянувши відеоматеріали зазначаю наступний вердикт

Гравець Никита Гонщик 146408 отримує покарання у вигляді Попередження за порушення правил Державних організацій 2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності.

РОЗГЛЯНУТО.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі