Відмовлено НПУ К /// 1629 /// Видача розшуку нізащо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Кріптаман

Ігровий Помічник | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
269
Реакції
324
Бали
123
1.Сергій Андрющенко | #1629

2.Ендрю Блейд | #80579

3.Виписав 1 розшук без причини + не дав скористатися правами (Телефонним дзвінком, та держ.Адвокатом)

Також нажаль я помітив що у мене при записі не було чутно голосу + та в грі баг мікрофону що не було чутно...

4.Цьом

Тайм-коди:

00:00 - початок

00:07 - створення ДТП водієм Мітсубісі

00:20 - виклик поліції з метою оформлення ДТП

00:56 - блокуваня Оутландера з метою запобігання втечі

2:10 - Я випадково вдарив працівника поліції 2 рази, але прошу звернути увагу, що в мене був фріз з 41 фпс, до 23 фпс. Та також я сказав "Откат", але потім вияснилось, що в мене баг на мікрофон, і побачив що я не записую свій голос тільки тоді, коли почались процесуальні дії, а почав бігти, бо я вже почув, як він почав відігрувати рп

5:10 - тут я вже зрозумів що в мене було ввимкнено запис голосу, та я увімкнув

5:34 - тут я вже зрозумів, що в мене не працює мікрофон в самій грі

6:40 - я кажу що я не можу надати паспорт ( В мене реально баг, що коли я в кайданках в мене не працює ця функція ) і кажу щоб перевірив відбитком пальцем, та я відіграв як надав відбиток пальця через /me

8:10 - я прошу покликати старший склад для вияснення обставин, та через деякий час прошу скористатися своїми правами - а саме 1 телефонний дзвінок який повинен тривати протягом 3-ох хвилин, та виклик приватного адвоката, що він впренципі не дав мені і зробити

8:29 - я запросив вимогу представитись ще раз, адже я погано ознайомився

8:37 - прошу надати докази порушень, проігнорувавши мою вимогу навіть відіграти RolePlay, як дає мені відеодокази з планшету

8:55 - я прошу вимогу скористатися своїми правами - 1 телефонним дзвінком, та викликом приватного адвоката

9:22 - я йому кажу на якій підставі я хочу скористатися телефонним дзвінком

10:06 - не зрозуміло звідки з'явилась стаття 6.3-виноватець ДТП, яке було на початку, з яким навіть не розбирались

10:15 - прошу назвати назву пункту порушень, адже я звичайний громадянин повинен знати, за що саме мене посадили

5.13.12.2024

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,412
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Ви перші почали провокувати, а саме : сигналити та наносити цілесні ушкодження, на що даний співробітник оперативно відреагував, так як це не є нормо. Співробітник зачитав вам права, після того ви поїхали до відділу та проводили процесуальні дії, ви захотіли скористатися послугами адвоката та він його викликав, після чого ви захотіли скористатися послугами приватного адвоката але ви вже на жаль, використали свою послугу.
Порушень збоку працівника НПУ К - не виявлено!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі