Відмовлено НПУ К / 189476 / Стрільба з керма, хамське відношення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
124
Реакції
23
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: 189476
  2. Особистий нікнейм: Дімон Петрович
  3. Суть скарги: він їхав за мною і стріляв з керма, після того як він дістав мене з авто він почав вимагати в мене пасторт ігноруючи мої питання (вибачаюсь їх не чутно на відео), післа доставлення до ГУНП викликали адвоката, він стазав що адвокат їде, ми чекали чекали і потім він говорить що "адвоката нема дайте свій паспорт". Я запитав де адвокат після чого він постійно почав мене ігнорувати та виписував розшук та посадив до КПЗ без відповідей ні на одне питання. Я хочу щоб цьому працівнику була найвища степінь покарання.
  4. Докази (скріншот/відео): *тик*
  5. Дата порушення: 21.11.2024

Геральд Шелбі

ЗГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
1,063
Реакції
442
Бали
223
  1. Нікнейм гравця: 189476
  2. Особистий нікнейм: Дімон Петрович
  3. Суть скарги: він їхав за мною і стріляв з керма, після того як він дістав мене з авто він почав вимагати в мене пасторт ігноруючи мої питання (вибачаюсь їх не чутно на відео), післа доставлення до ГУНП викликали адвоката, він стазав що адвокат їде, ми чекали чекали і потім він говорить що "адвоката нема дайте свій паспорт". Я запитав де адвокат після чого він постійно почав мене ігнорувати та виписував розшук та посадив до КПЗ без відповідей ні на одне питання. Я хочу щоб цьому працівнику була найвища степінь покарання.
  4. Докази (скріншот/відео): *тик*
  5. Дата порушення: 21.11.2024
Вітаю Шановний Гравець!

Не підлягає розгляду:

Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі