Розглянуто НПУ К 23184, 1062, 50161

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
  1. Нікнейм гравця: 23184, 1062, 50161
  2. Особистий нікнейм: Алік Петровський
  3. Суть скарги: Декілька порушень, опишу їх для Вас.
    1) Порушення ієрархії. 23184, 1062
    2) Незнання законів та правил. 23184, 1062, 50161
    3) Порушення правил затримання. 23184, 1062
    4) Порушення прав та свобод людини і громадянина. 23184, 1062
    5) Порушення статуту 1062
    Теперь до суті. По тайм-кодам нижче розпишу. Порушення правил ієрархії походить від гр. 23184, 1062, оскільки останні затримували мене та надягали кайданки на мене, а саме в тому, що працівники НПУ не мають права затримувати СБУ. Далі вказані співробітники не знають законів, оскільки не змогли назвати мені статтю за якою затримали, також не зачитали міранду, не викликали адвоката, не представились окрім 1062, не показали посвідчення.
    Сама суть ситуації та з чого почалось тут
    Поїхали по черзі:
    Перше відео:
    00:01 - підходить поліцейський 23184 та затримує мене (порушення ієрархії), не надавши посвідчення та не вказавши причину затримання. Після чого починають водити мене по ІТТ.
    00:48 - 1062, 50161 кажуть, що затримали мене за перевищення повноважень та кажуть, що я маю чекати то 5 то 10 хвилин на адвоката, навіть самі не можуть вирішити.
    3:00 - питаю причину затримання та статтю, на що мені кажуть перевищення повноважень, але статті такої немає, тому питання, як можна затримати особу за статтю, якої немає.
    3:56 - викликав адміна на допомогу
    7:25 - 23184 повідомляє, що запису з бодіка в нього не має. (навіть адмін здивований, як можна затримати без фрапсу)
    9:00- мене відпустили, починаю виходити та прошу напарник забрати мене, але не тут то було))

Друге відео:
    Це саме я виходжу з НПУ після того як відпустили, але мене знову затримують без відігровок тайзеру, кайданки були відіграні, але не попали під запис. (Відео обрізалось, бо після того як вийшов запис зупинив, бо думав вже все і це відео зберіг через відкат) .
    Трете відео:
    На початку відео мене вже затримують
    1:20 - адмін каже 1026, що ви не можете затримати через ієрархію, але останній ігнорує.
    3:24 - каже, що затримали за 10.5 за перешкоду співробітникам правоохоронних органів, але в чому саме перешкода? - Не зрозуміло. Враховуючи факт того, що через них я витратив хвилин 40 то перешкода була як раз з їх сторони.
    7:10 - заходить Старший сержант, який вище по званню, та наказує відпустити мене, за статутом капрал повинен був підчинитись останньому, але 1062 просто ігнорує.
    10:22 - заходить 50161 та питає за що мене затримали.
    11:05 - 50161, який є мл.лейтенантом наказує 1026 відпустити мене, але останній ігнорує вимогу та не виконує наказ старшого по званню, а потім взагалі ігнорує.
    Четверте відео
    Коротке відео - каже, що адвоката не має та після чого не встановивши мою особистість веде мене до камери, навіть розшук не видав. просто привів до камери і поставив. Далі вже прилетів адмін, мене знову відпустили, тому не має сенсу дивитись.
  4. Докази (скріншот/відео): Перше відео , друге відео трете відео , четверте відео
  5. Дата порушення: 08.01.2025

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю , розглянувши вашу скаргу виношу наступний вердикт :

Грубих порушень правил серверу від співробітників поліції не виявлено.
Стосовно порушення статуту та ієрархії , буде передано інформацію лідеру.

Щодо NonRP Тайзера від гравця [1062] , у вас на третьому доказі присутні відігровки та звук мікрофона, можливий розсинхрон серверу.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі