Розглянуто НПУ К//9332

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Фенікс

02 | Західна Україна | Прем'єр Міністр України
Реєстрування
4 Лис 2023
Дописи
166
Реакції
131
Бали
88
  1. Нікнейм гравця: Станіслав Мадяник [9332]
  2. Особистий нікнейм: Єгор Фенікс [6212 ]
  3. Суть скарги:
  4. Доброго вечора,шановна слідкуюча адміністрація!​
  5. Сьогодні вночі я їхав по нічному Києву та до цього мені прийшли погрози з клану що на мене є полювання,почувши це я вирішив попросити допомогу у співробітника НПУ м.Києва, а саме у лейтенанта Станіслава,він мені надав відповідь те що "Немої питання,ви не хотіли мене полікувати всё до свидания",після цього я випадково дістав зброю але попрошу зауважити НЕ відкрив вогонь з нею!,після того як він почав по мені вести прицільний вогонь я хотів забігти за власне авто, але пан Станіслав мало того що проігнорував моє прохання до нього як громадяна України,сам вбив мене.​
  6. Прохання звернути на це увагу!​
  7. Докази (скріншот/відео):
  8. Дата порушення: 10.10.2024

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
Вітаю вас, пане Фенікс!
До Вас звертається Генерал НПУ по м.Київ - Євген Шмідт! Я - керівник даного співробітника.
Ретельно передивившись наданий Вами відео-доказ, можу сказати, що причина для застосування табельної вогнепальної зброї в мого співробітника була, адже Ви, діставши зброю, почали цілитись у нього, він відчув небезпеку для свого життя та здоров'я!
Також запросив та отримав всі записи з боді-камери п.Мидяника, надам слідкуючій адміністрації!

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю , розглянувши вашу скаргу, виношу свій вердикт!
З боку працівника НПУ порушень я не помітив. Ви навмисно направили вогнепальну зброю на даного працівника, що можна розцінювати як загрозу для його життя. Тому, якщо спиратися на певні законодавчі акти, а саме:

Стаття 4.5 П'ята стадія - застосування вогнепальної зброї.

Під цією стадією впливу мається на увазі застосування вогнепальної зброї. Однак у цій якості може виступати і автомобіль, і будь-яка підручна зброя, що має необхідні властивості. На цій стадії впливу дуже ймовірно заподіяння смерті або заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю суб'єкта.

Стаття 4.6 Стадії застосування сили повинні дотримуватись у порядку, прописаному в цьому кодексі, за винятком нестабільних або екстрених ситуацій, у такому разі можна розпочати п'яту стадію без послідовності. (Приклад: озброєний злочинець, загроза життю людині/поліцейському, відсутність можливості застосувати одну із стадій). У разі затримання людини поліцейським може бути використана відразу четверта стадія застосування сили.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі