Розглянуто НПУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
  1. Нікнейм гравця: 83944 5063
  2. Особистий нікнейм: 18218
  3. Суть скарги: неправомірні дії від поліції, якщо скарга буде розглянута не правильно тоді зроблю підказку в чому їх не правомірність і хай покажуть відео своїх дій оцих двох 83944 5063 з часу 15:39:30 2024
  4. (скріншот/відео):

Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
22
Реакції
26
Бали
23

Вітаю, шановний гравець!

Надаю вам відповідь від свого лиця, через те, що скарга була написана на мене.

Ви стверджували що вас затримали без вагомих на це причин, хоча навіть на вашому відеодоказі видно порушення ПДР, а саме - Проїзд на червоне світло тайм код: 0:08 секунд. Також ви їхали не за траєкторією розмітки, це також видно на вашому відео тайм код: 0:02 секунда.

• Стосовно стрільби без попереджень - було 2 попередження, 3 не встигли зробити тому, що вже не було для цього можливості.
  • Стосовно стрільби вже без погоні, каюсь. Підлагала гра, і персонаж почав стріляти, проте одразу після відлагу я перестав. Виправдовуватися Стосовно цього не буду будь-як, адміністрація може видати покарання за FD - Free Damage.
  • Стосовно стрільби по вам, а не по колесах також надаю аргументи: Мото транспорт, не є великим у розмірі та в саме колесо важко попасти, +враховуйте розброси куль, тому стосовно цього це вже все система та механіка самої гри.
  • Як ви казали нам, наш колега не представився вам, хоча чути як він представився на тайм коді: 1:20 - Причину затримання вам також оголосили одразу, через ваші сторонні програми ви можливо не чули працівника НПУ, і тому подумали що цього не було. Про те, працівник представився і зробив все згідно з законом.

• Дальше також хочу, щоб адміністрація звернула увагу на ваші неадекватні висловлювання та погрози в мою сторону.
  • Погрози звільненням тайм код: 0:44
  • І неадекватні висловлювання тайм код: 0:49 по 1:20.
В разі потреби, ми готові надати відео докази зі своєї сторони виключно адміністратору який буде розглядати цю скаргу.
На цьому думаю, не має смислу більше щось з вами обговорювати.

Бамбалейла;)

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
1 не встигли зробити 3 такого немає в правилах це дії звичайного М і навіть не було казано відкриваємо вогонь після 1 попередження ви почали стрілляти

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
2 підлагала гра і рука разом на мишці разом з грою покажеш відкат

Останнє редагування:

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
важко попасти навчись стрілять або не стріляй взагалі
зразу представляюся говорять причину зупинки а потім заковують в кайданки
Неадекватні висловлювання за неадекватні дії працювали б ви по закону такого б не почули
і що це за стрільба від гравця як мене зупинили і я не тікав???
+ я сказав показати посвідчення на 1 вимогу на що він мене проігнорив той що стріляв 83944
за неадекватні висловлювання вибачаться не буду в даній ситуації який прівєт такий і отвєт як то кажуть

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
810
Реакції
572
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Джек Спароу [83944] отримує покарання у вигляді:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15 хвилин
Однак ви (автор скарги) отримаєте покарання у вигляді:
5.9.
Заборонено ображати гравців. | Мут 30 хвилин
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі