Антоха Прокурор
Козак
- Реєстрування
- 22 Лис 2023
- Дописи
- 105
- Реакції
- 12
- Бали
- 23
- Нікнейм гравця
15928)
- Особистий нікнейм:Антон Дерновий
- Суть скарги: я спокійно займався своїми справами і по мені починає стріляти поліція. чому я думаю що це поліція томущо людина тільки перестала стреляти і зразу поїхала а стреляти за водійським може тільки поліція. потім я взяв машину та поїхав шукати його ((я знаю що це трішки не по рп но мені що просто далі займатись своїми справами чи що)) потім по машині його нахожу потім передивлююсь відео записане на телефон і понімаю що це ця машина ((якщо дивитись по міні карті можна побачити що людина просто проїхала по траві і заїхала туда де продавати машини в госс)) потім нахожу його і зупиняю і починаю розбиратись з ситуацією потім він почав морозитись типа що він такого не робив по голосу чути що він переживає і потім він просто в наглу тікає я підхожу до збу питаю чи це нормально вопше потім ми просто поїхали його шукати я його спочітку нашов і поїхав по збу томущо поняв що він не хочу зі мною говорити забрав збу поїхали його нее знайшли на тому місті і поїхали його шукати потім найшли і він почав тікати ми його зупинили і він просто покинув область ще добавка що людина на своїй машині їздив в формі
таймкоди: (почав стеляти і видно автомобіль) (видно що людина їхала з поля) (я дивився чи та машина) (2:10-4:20 я з ним розмовляв) (8:55-8-9:23 наші спроби його зупинити) (9:54 він вийшов з області-(ухід від рп) - Докази (скріншот/відео)тиць
- Дата порушення:16.11