Зачинено НПУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Чухх

Козак
Реєстрування
17 Лип 2024
Дописи
26
Реакції
10
Бали
11
1.Нікнейм гравця:Олександр Набанов 65769
2.Особистий нікнейм:Павло Юсенко 209201
3.Суть скарги:я розвернувся у дозволнеом місці їду і бачуч НПУ та СБУ думаю заре зупинять так і було але вже 5 раз за вечір він мене за ДБшив і поломалась машина він приставляєця я йому кажу поладьте авто, щоб відїхати до узбіччя він продовжує своє далі все на відео, вибачаюсь за звук так як був в спілкуванні в фракції
4.Докази (скріншот/відео):
5.Дата порушення: 02.02.2025

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96

1676797808242.png

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ У МІСТІ КИЄВІ
Служити та захищати!

Вітаю,шановний.Попрошу Вас переглянути моє відео із відеореєстратора,та ознайомитись із Вашими порушеннями.
Відеореєстратор
Розберемось конкретно перше Ваше порушення було зафіксовано мною по тайм-коду 00:03 коли ви порушили правила дорожнього руху та
Кодекс Центральної України Про Адміністративні Правопорушення,а саме
1738542691684.png

також на транспортному засобі не було державних номерних знаків,що також є серйозним порушенням.
Після цього,я почав рухатись за вами,де ви створили аварійну ситуацію,знанесши автомобіль в нерегульований занос,після чого виконали зупинку на зустрічній смузі,я в свою чергу не дотримавшись достатньої дистанції в'їхав в вас.Після чого ви почали покидати місце ДТП,мені знову потрібно було вас зупинити.
На 00:40 чудово видно,що я зупинився із дистанцією,але у вас влетів гравець та стався розсинхрон у вас з даним гравцем.
Також,хочу Вас попросити пред'явити відео де я вас "ДБшу",якщо цього не буде надано,то попрошу адміністрацію рахувати це як наклеп та обман адміністрації,так як я таких дій не вчиняв.
1676797808242.png

lлля Сьомкін

Ст.Адміністратор | ТВО S.M 02 | Центральна Україна
Реєстрування
7 Тра 2023
Дописи
271
Реакції
108
Бали
88
f-Yg51po-1.gif

I3C5wl7.gif

Вітаю, Шановний гравець!
Ознайомившися з вашою скаргою та доказами в ній, можу винести вердикт. Недостатньо доказів порушень зі сторони працівника поліції не помітив

Відмовлено, зачинено!
I3C5wl7.gif

f-Yg51po-1.gif

Відміного настрою та гарної гри на UKRAINE GTA❤️

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі