Відмовлено НПУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марсель Солідний

Ігровий Помічник | Південна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
19 Гру 2023
Дописи
195
Реакції
108
Бали
88
  1. Нікнейм лідера/заступника: Арсен Хімік Данило Максименко
  2. Особистий нікнейм: Максим Солідний
  3. Суть скарги: НПУ вийшли на проїзжу частину (в мене лаги та збив їх) Після чого повернувся до них - вони розтулили авто та затримали за причиною напад на НПУ, пояснюючи тим що вони вийшли на підставі на проїзжу частину (Могли виставити блокаду) та я міг заманевнувати
    Як всі ви розповідаєте що у нас РП так яке РП коли ви просто тулите ламаєте моє авто та робите мені хвороби
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Запросіть у НПУ
  5. Дата походження: 15.02

Аарон Разумков

Поважний гравець
Реєстрування
9 Жов 2024
Дописи
75
Реакції
130
Бали
48
Вітаю пане Максим, додам відповідь від себе.
Якщо ви кажете за "РП" то вам варто було би звернутися в прокуратуру, а не сюди. Натомість ви цього не зробили.

Я спеціально проїхався вашим маршрутом (Звісно що в умовах нульової завантаженості дороги) та побачив таку картину: Клікабельно
На цьому фото доказі, положення патрульної машини - це ваша смуга на час ДТП, а червоним відмічено (приблизне) знаходження інших патрульних автомобілів (На аварійній сигналізації). Цим фото доказом я хочу показати, що у вас було більш ніж достатньо місця для маневрування, та звинувачення у навмисному нападі на поліцейського є коректними.

У вас було достатньо місця для маневру, та враховуючи той факт, що ви перевищували швидкість у вас точно була така можливість. Більше того, якби це було не навмисно, ви би загальмували одразу після скоєного.

Марсель Солідний

Ігровий Помічник
Реєстрування
19 Гру 2023
Дописи
195
Реакції
108
Бали
88
В відповідь відповідаю "якби це було не навмисно, ви би загальмували одразу після скоєного"
Відповідаю - передивіться свій відеодоказ, якщо він звісно є, там буде видно що Моє авто перевернулось, після чого я по ремонтував та повертався до вас, щоб вибачитись, хоча міг просто поїхати далі.
Стосовно РП, як ви сказали в особистих те, що всі дійсні прокурори були поставлені саме вами, тому є підозра на блат в вашу сторону проти мене.
Також ДТП, ви не надали ні медичної допомоги, ні провели ніяких процесуальних дій, а просто сказали, "як я пам'ятаю то вас звати Максим Солідний"

Також додатком додаю, що в грі в мене виставлено мінімальне промальовування та низький фпс, тому саме в грі я ніяк не міг вас бачити, та приймати якісь дії

Марсель Солідний

Ігровий Помічник
Реєстрування
19 Гру 2023
Дописи
195
Реакції
108
Бали
88
Відкривати вогонь після того як я зупинився немає ніякої потреби, т.к я не ніс ніякої загрози

Аарон Разумков

Поважний гравець
Реєстрування
9 Жов 2024
Дописи
75
Реакції
130
Бали
48
Відкривати вогонь після того як я зупинився немає ніякої потреби, т.к я не ніс ніякої загрози
Вогонь був відкритий під час того, як ви ще продовжували рух. Після затримання, вам було задане питання, а точніше навіть була дана пропозиція мною: "Якщо вам погано то давайте викличем МОЗ", натомість ви її проігнорували.

Стосовно "блату" у прокуратурі до вас питання: хто як не я мав призначати Генерального прокурора? (На той час я був президентом). Якщо вас це бентежить - пишіть клопотання пану Президентові, а саме Вадиму Ахматову стосовно перевірки на блат.

Сподіваюся, ви знаєте що таке клопотання. Якщо ні - з радістю поясню.

Марсель Солідний

Ігровий Помічник
Реєстрування
19 Гру 2023
Дописи
195
Реакції
108
Бали
88
Втечі не було, перегляньте свій відеодоказ, а якщо бажаєте закриття скарги, покажіть і мені)

Аарон Разумков

Поважний гравець
Реєстрування
9 Жов 2024
Дописи
75
Реакції
130
Бали
48
Втечі не було, перегляньте свій відеодоказ, а якщо бажаєте закриття скарги, покажіть і мені)
Шановний, не знаю кого ви з себе уявили щоб я боявся вашої скарги, але добре.
Відеодоказ я вам не зобовʼязаний надавати. Як дійде час - покажу слідкуючій адміністрації. По-друге, ще й покажу докази того, як ви навіть не заперечували що це все було навмисно. Будуть ще питання - пишіть мені в особисті.

Марсель Солідний

Ігровий Помічник
Реєстрування
19 Гру 2023
Дописи
195
Реакції
108
Бали
88
Шановний, не знаю кого ви з себе уявили щоб я боявся вашої скарги, але добре.
Відеодоказ я вам не зобовʼязаний надавати. Як дійде час - покажу слідкуючій адміністрації. По-друге, ще й покажу докази того, як ви навіть не заперечували що це все було навмисно. Будуть ще питання - пишіть мені в особисті.
Ух ти, навіть тут я признався?)
Чекаю хоча б цей скріншот

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,749
Бали
213
Вітаю, відсутні будь-які докази. Не бачу порушень від лідера.

Зважаючи на текст, який Ви написали в одній з відповідей (цитата знизу), то ви спілкувались в особистих. Тож, чому ви не вирішили цю ситуацію, а перенесли це сюди, якщо знаєте, що по правилам, якщо у вас немає доказів - адміністрація має повне право відхилити скаргу. Бо.... по факту порушень немає.

як ви сказали в особистих те

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі