Руслан Кущирг
Активний
- Реєстрування
- 2 Січ 2023
- Дописи
- 49
- Реакції
- 24
- Бали
- 23
Нікнейм гравця: Лео Мурр
Особистий нікнейм: Руслан Кущирг
Суть скарги:
Гравець Лео Мурр перебував на блокпості та почав затримання. Якщо точніше: я заїхав на блокпост і спокійно їхав по ньому, до мене ніхто не підходив і не казав зупинитися. Я спокійно під’їхав до другого кінця блокпоста та почав чекати. У цей момент гравець Лео Мурр почав стриляти в мене і здійснювати затримання.
Під час затримання він розповідав мої права, і я викликав адвоката. Коли я вдруге запитав, чи викликали адвоката, гравець Лео Мурр відповів + це нібито порушення статуту НПУ та субординації.
А саме:
Розділ 3, пункт 6:
"Співробітнику поліції забороняється порушувати правила субординації."
Докази (скріншот/відео): ТИК
Дата порушення: 29.08.2025
Особистий нікнейм: Руслан Кущирг
Суть скарги:
Гравець Лео Мурр перебував на блокпості та почав затримання. Якщо точніше: я заїхав на блокпост і спокійно їхав по ньому, до мене ніхто не підходив і не казав зупинитися. Я спокійно під’їхав до другого кінця блокпоста та почав чекати. У цей момент гравець Лео Мурр почав стриляти в мене і здійснювати затримання.
Під час затримання він розповідав мої права, і я викликав адвоката. Коли я вдруге запитав, чи викликали адвоката, гравець Лео Мурр відповів + це нібито порушення статуту НПУ та субординації.
А саме:
Розділ 3, пункт 6:
"Співробітнику поліції забороняється порушувати правила субординації."
Докази (скріншот/відео): ТИК
Дата порушення: 29.08.2025