Розглянуто НПУ/Максим Рехаб/ Масове порушення правил/статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джейсон Родаріо

Раніше було краще
Реєстрування
5 Сер 2022
Дописи
134
Реакції
34
Бали
31
  1. Нікнейм гравця:Максим Рехаб
  2. Особистий нікнейм: Пабло Рахат
  3. Суть скарги: все почалось з того що я врізався в службову машину, після чого працівник без сирен та мегафону видав мені переслідування, потім він відкинув мегафон, я зупинився після чого почались процесуальні дії, працівник показав мені відеодокази не відігравши по рп номера моєї машини, після чого він мені видав 3 попередження ( без причини на те тому що на відеодоказах не було видно мого правопорушення) , та затримав мене ( не відігравши як він мене потянув за собою) після чого він ще в віділку інкриминував мені порушення порядку ( за матюки в кпз, він назвав це громадським місцем ), що є некомпентентністю, після того як адвокат виніс вердикт і працівник повів мене до КПЗ, він повторно видав мені статтю за непідкору, хоча функціонально вона мені вже видалась( що теж є порушенням статуту, а саме людина видала мені розшук без причини), та коли він мене вже посадив, перед уходом він до мене звернувся на ТИ та сказав цитую: ''йди гуляй''(що є порушенням субординації). Прошу звільнити працівника за масове порушення правил.
  4. Докази (скріншот/відео):докази,,,докази( тайм код: 00:01-00:07- працівник кинув переслідування без сирени та мегафону+фотка видачі переслідування, 02:52-03:13- працівник не відіграв номера машини, 03:35-працівник видав мені 3 попередження, 04:08-04:16- працівник повів мене за собою не відігравши це) 07:54-07:58 працівник інкриминував мені непідкору, 08:24-08:28- працівник назвав КПЗ громадським місцем, 31:00-31:07- працівник видав мені повторно статтю за непідкору, 31:38-31:42- порушення субординації.
  5. Дата порушення:30.07.23

Джейсон Родаріо

Раніше було краще
Реєстрування
5 Сер 2022
Дописи
134
Реакції
34
Бали
31
02:52-03:13 хотел перетянуть рп на свою сторону будто не твоя машина была а другая
03:35-працівник видав мені 3 попередження ну выдал было свой паспорт дать проверил бы и все
04:08-04:16- працівник повів мене за собою не відігравши це) це яйце знав?
08:24-08:28- працівник назвав КПЗ громадським місцем ну а че не видел сколько рижиков падашло к нам?
31:38-31:42- порушення субординації. ну поплачь поплачь малая))
ахахха, крутые у тебя факты)

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю.
Закриваю скаргу від офтопу та беру на розгляд

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Розглянувши вашу скаргу , хочу сказати

Критичних порушень зі сторони працівників поліції я не побачив. Хлопці діяли згідно КПК та виконували свою роботу добре. Проте з гравцем Максим Рехаб [955] буде проведена бесіда, стосовно видачі вам статті 1.8 (непідкорення) , тому що ця стаття видається автоматично , після 3 попереджень.
Проте, з вашої сторони були порушення правил проєкту , а саме пункт 6.7 Образа гравців, та пункт 7.33 Намірний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій.
Тому виходячи з цієї ситуації виношу наступний вердикт:

Гравець Пабло Рахат [1979] отримує покарання
Образи гравців (mute 60 хвилин) + Перетяг РП в свою сторону (jail 60 хвилин)

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі