Джейсон Родаріо
Раніше було краще
- Реєстрування
- 5 Сер 2022
- Дописи
- 134
- Реакції
- 34
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця:Максим Рехаб
- Особистий нікнейм: Пабло Рахат
- Суть скарги: все почалось з того що я врізався в службову машину, після чого працівник без сирен та мегафону видав мені переслідування, потім він відкинув мегафон, я зупинився після чого почались процесуальні дії, працівник показав мені відеодокази не відігравши по рп номера моєї машини, після чого він мені видав 3 попередження ( без причини на те тому що на відеодоказах не було видно мого правопорушення) , та затримав мене ( не відігравши як він мене потянув за собою) після чого він ще в віділку інкриминував мені порушення порядку ( за матюки в кпз, він назвав це громадським місцем ), що є некомпентентністю, після того як адвокат виніс вердикт і працівник повів мене до КПЗ, він повторно видав мені статтю за непідкору, хоча функціонально вона мені вже видалась( що теж є порушенням статуту, а саме людина видала мені розшук без причини), та коли він мене вже посадив, перед уходом він до мене звернувся на ТИ та сказав цитую: ''йди гуляй''(що є порушенням субординації). Прошу звільнити працівника за масове порушення правил.
- Докази (скріншот/відео):докази,,,докази( тайм код: 00:01-00:07- працівник кинув переслідування без сирени та мегафону+фотка видачі переслідування, 02:52-03:13- працівник не відіграв номера машини, 03:35-працівник видав мені 3 попередження, 04:08-04:16- працівник повів мене за собою не відігравши це) 07:54-07:58 працівник інкриминував мені непідкору, 08:24-08:28- працівник назвав КПЗ громадським місцем, 31:00-31:07- працівник видав мені повторно статтю за непідкору, 31:38-31:42- порушення субординації.
- Дата порушення:30.07.23