Відмовлено НПУ/Марк Ковунченко/нарушение правил блок поста

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Шатс

Козак
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
22
Реакції
6
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Марк Ковунченко
2. Особистий нікнейм: Макс Шатс
3. Суть скарги: работал, подъехал к блок посту, меня начал останавливать незаконно сотрудник полиции (т.к на блок посту должен быть не Капрал и должно быть 4 человека) до этого ещё было не отыгровка оружия и ДМ(стрельба по машине) но к сожалению не попало это на видео, прошу Наказать данного сотрудника и провести переаттестацию!
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 01.03.2023

Володимир Кубарів

Всех нагнуть, все отжать.
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
134
Реакції
123
Бали
48
порушень правил серверу не бачу, порушення статуту поліції є
чекаю вердикта адміністрації та переводу скарги до керівництва поліції

Владислав Ярмак

Геній Мільярдер Плейбой Філантроп
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
157
Бали
88
Веб-сайт
www.youtube.com
Бажаю здоров'я на звязку Генерал поліції м. Дніпра, переглянувши скаргу порушень правил серверу не було зафіксовано, на блок посту повинно стояти мінімально 4 бійця у цьому випадку я побачив лише двох, не є виключенням що їх було четверо але у декого стався виліт гри, виносю вердикт по даній ситуації, Боєць Ярослав Пильний отримує усну догану та бесіду, боєць Марк Ковунченко
Також усну догану та з бійцем пройде розмова, також для усього складу НПУ м. Дніпра буде проведена лекції по правилам поводження на блок постах.

Макс Шатс

Козак
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
22
Реакції
6
Бали
3
Бажаю здоров'я на звязку Генерал поліції м. Дніпра, переглянувши скаргу порушень правил серверу не було зафіксовано, на блок посту повинно стояти мінімально 4 бійця у цьому випадку я побачив лише двох, не є виключенням що їх було четверо але у декого стався виліт гри, виносю вердикт по даній ситуації, Боєць Ярослав Пильний отримує усну догану та бесіду, боєць Марк Ковунченко
Також усну догану та з бійцем пройде розмова, також для усього складу НПУ м. Дніпра буде проведена лекції по правилам поводження на блок постах.
Всмысле вылет ?два сотрудника:один говорит приехал на вызов,второй говорит что "ПАТРУЛИРУЕТ НА ПОСТУ" и на посту имеют права быть от сержанта ,а не капрал и за это предусмотрено не "усная" догана....
Печально ,генерал тот который не может наказать по делу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі