[*]Відеодоказ 1- залишили мене та поїхали (доповнення) Відеодоказ 2- Працівник 47307 дістає зброю, тайзер та паспорт без відігровок Тайм код: 1:17-1:30, зізнання від працівника 47307 про те що в ньго немає відеодоказів Тайм код:2:08-2:15
[*]Відеодоказ 3- без рп відігровок прибирають радар не відстоявши 15 хв (на відео видно час) Тайм код 0:09 , Зупинка без причини та погрози затриманням, а за що саме сказати не можуть + після першого попередження включили останнє Тайм коди 0:53-2:16 (їхав у харків тому був вимушиний проїхати біля них, хоча це не забороняєтся ніяким законо) 2.51-5:54 Працівник Ярослав гостер дістає зброю без відігровок, викидує з автомобіля без причини та відігровок, відкрив вогонь по авто, одягнув кайданки без причини, почав мене бити, встановив обʼєкти без відігровок, запросив паспорт, коли запитав по якій причині він зразу взяв мої пальці та почав сканувати, хоче це робится виключно в ГУ, Виписав розшуку без причини та відігровок, Відкрив вогонь без причини, оформляли дтп в якому вони також участник. Працівник 47307 взяв в кайданки без причини Тайм код 6:12-7:00 Зачитали міранду один раз, після того як я сказав що не зрозумів і щоб вони повторили, вони відмовились тайм код 7.4 Виписали штраф за те що зробив дтп, без рп відігровок, скоріше за все працівник 47307 який не просив мій паспорт.
[*]Відеодоказ 4- Стрільба по авто без причини (Dm car)