Розглянуто НПУ / Микола Богданов / Спроба арешту біля бази клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Авраам Гольд

Новий гравець
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
25
Реакції
4
Бали
3
Нікнейм гравця: Микола Богданов
Особистий нікнейм: Авраам Гольд
Суть: ДМ службовим автомобілем біля бази клану, та без попереджень та будь якої отигроовки почав затримання, біля бази клану. Коли почалась перестрілка почав погрожувати що відлечу та шось таке. Судячи по скіну це не маленький ранг. Якщо в НПУ в такому рангу не знають правил що там взагалі з рядовим скаладом?!
Докази (скріншот/відео): click
Дата порушення: 23.07.2023

Хочу додати що по жалобі на мене винуватця (Миколи Богданова) Винесене рішення за наступні порушення DM ZZ та втручання у РП процесс. Прошу шановну адміністрацію роз'ясненнь як в такій ситуаціїї мало відігруватись РП?

Модулюємо ситуацію:
Я злочинець. Бачу як до входу нашої бази влітає поліцейське авто яке гониться за такимож злочинцем. З цього авто виходить ОДИН поліцейський с тазером та намагається проводити затримання. В мене є зброя. Логічно мабуть шо Я почну перестрілку з поліцейським.

Чи ми повинні були стояти та дивитись як поліцейський, якому хватило розуму (до речи немаленького рангу поліцейський) припертися в логово злочинців самому з тазером в руках, та чекати поки нас всіх затримають ? 7-8 Озброєнних злочинців біля своєї бази.
Поясніть будь ласка. Дійсно хочу зрозуміти як на цьому проекті взагалі відігрувати РП.

Останнє редагування:

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Вітаю, беру вашу скаргу на розгляд.

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Гравець Богдан Василевський [138829] отримає покарання у вигляді 60 хвилин деморгану за Ухід в ЗЗ від RP.
Держ.структурам дозволено проводити затримання якщо була погоня та гравець заїхав на територію бункеру.
Порушень від співробітника не бачу, оскільки немає звуку - покарання за NonRP Дії видати не можу, так як відігровка могла бути в голосовий чат.

З вашої сторони порушень не помітив, так як це був самозахист.
Розглянуто.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі