Схвалено НПУ | Михайло Перепужений

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Перепужений

Модератор | Південна Україна
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
20
Реакції
1
Бали
53
1.Ваша фракція: НПУ
2.Ваш ігровий NickName: Михайло Перепужений
3.Виконана робота:
Роботи на цьому тижні було доволі мало зроблено по причині зміни керівного складу, було багато серйозних змін тому важко було втягнутись в робочий тиждень та зробити хорошу звітність яка повинна бути в полковника
Для самого початку в нас було свято 8 березня, де я був присутній та був керівником О/C в приготуванні всіх обов'язків які були покладені на НПУ.
Також я проводив лекції, але доволі мало тому що згідно з нових обов'язків полковників на їхні плечі полягають набагато серйозніші завдання.
На цьому тижні я старався зайнятись рекрутингом нових працівників до лав НПУ, тому доволі часто проводив агітацію військовослужбовцям ЗСУ про НПУ, що це таке чим займаються та чому слід переводитись.
На цьому тижні я також спільно з О/C проводити багато цікавих заходів спільно з ЗСУ, а саме постачання БК, відбивання ВЧ та зайняття державного кордону для контролю трафіку.
Також ми проводили різного роду заходи один з яких був перевірка жорстких дисків на персональних комп'ютерах працівників ДСНС.
В енний день до нашого особового складу завітали працівники МОЗ для перевірки стану здоров'я наших бійців.
Також працівники мого підрозділу Головного слідчого управління провели захід по викриттю вирощення заборонених речовин спільно з МОЗ.
Мною був проведенний захід з миття патрульних машин для того щоб наші співробітники розуміли що це залізо таке ж важливе для НПУ як і самі співробітники тому за ними потрібно слідкувати.
Також наш особовий склад спільно з ЗСУ виїхали на перевірку документів та видачу повісток.
НПУ допомогали з постачанням БК ЗСУ спільно з МОЗ, ми як правоохоронці були головним важілем в цьому постаннячі так як забезпечували безпеку колони.
Також була провденна службова переатестація особовому складу енній кількості людей.
Заключний етап, це проведення рейду на Київський картель спільно з СБУ та ЗСУ, але відео-матеріал мій не зберігся.
4.Докази (скріншоти, відео):
ГРП: click , click
Лекції: click , click
Агітації: click , click , click , click , click , click
Постачання БК: click
Зайняття ПП: click
РП: click , click , click , click , click

Набори (прямий обов'язок): click

Володимир Матюнс

Молодший адміністратор | Південна Україна [05]
Реєстрування
20 Січ 2023
Дописи
199
Реакції
140
Бали
88
Вік
26
Адреса
Ужгород
Веб-сайт
www.instagram.com
Вітаю!
Виконання обов’язків заступника лідера - 3/5
Кількість роботи з особовим складом - 4/5
Взаємодія з державними організаціями - 5/5
Звіт написаний вчасно - 4/5
Якість оформлення, зручність перевірки - 3/5
Загальна кількість балів: 38

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі