Розглянуто НПУ/Монтіп Франко/Взятка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

AANDRIYY

Новий гравець
Реєстрування
27 Гру 2022
Дописи
18
Реакції
1
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Монтіп Франко
2. Особистий нікнейм: Андрій Євченко
3. Суть скарги: Я чистосердечно зізнався що порушив закон, потім мене посадили сиджу чекаю поки закінчиться срок, і чую що один з співробітників а саме Монтіп Франко в оффтоп пише Discord
m0NTiP#2283 потім каже ви маєте мені скинути скрін шот щоб я вас випустив
і каже щоб написали в Discord я за ради інтересу написав і потім він написав в Discord 40 к і ти вільний
я пишу привіт далі він сам пише іде 40 к? я вважаю що його повині звільнити назавжди з СБУ абож з НПУ таких зрадників на не потрібно!
4. Особисті докази (скриншот/відео): ось скрін шоти:
та відео з тайм кодами:
5. Дата порушення: 31.05.23
6.Тайм коди до відео:
з 0:00 по 0:19 момент в якому спів робітник запропонував гравцю заплатити 40 тисяч за свободу 0:0 я запитую в оффтоп войс чат скільки я тобі маю заплатити? відповідь Монтіпа Франка - 40 я запитую в офф топ войс -цеж типу взятка вірно? відповідь Монтіпа Франка- угу 0:19 я вимикаю запис щоб встигнути зробити скрін шот у діскорді 0:20 я встиг зробити знімок екрану але гравця випустили за взятку, у чаті можна було б побачити що гравець написав все 2 рази а потім працівний НПУ написав а і випустив його 0:31 ще не встиг написати а він вже каже щоб я йому переводив гроші в розмірі 40 тисяч 0:51 говорить в офф топ що у КПЗ в мене немає права бути камер та телефонів, а сам тільки що 1 хвилину тому відпустив за взятку Толю Бумагу.

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
1. Нікнейм гравця: Монтіп Франко
2. Особистий нікнейм: Андрій Євченко
3. Суть скарги: Я чистосердечно зізнався що порушив закон, потім мене посадили сиджу чекаю поки закінчиться срок, і чую що один з співробітників а саме Монтіп Франко в оффтоп пише Discord
m0NTiP#2283 потім каже ви маєте мені скинути скрін шот щоб я вас випустив
і каже щоб написали в Discord я за ради інтересу написав і потім він написав в Discord 40 к і ти вільний
я пишу привіт далі він сам пише іде 40 к? я вважаю що його повині звільнити назавжди з СБУ абож з НПУ таких зрадників на не потрібно!
4. Особисті докази (скриншот/відео): ось скрін шоти:
та відео з тайм кодами:
5. Дата порушення: 31.05.23
6.Тайм коди до відео:
з 0:00 по 0:19 момент в якому спів робітник запропонував гравцю заплатити 40 тисяч за свободу 0:0 я запитую в оффтоп войс чат скільки я тобі маю заплатити? відповідь Монтіпа Франка - 40 я запитую в офф топ войс -цеж типу взятка вірно? відповідь Монтіпа Франка- угу 0:19 я вимикаю запис щоб встигнути зробити скрін шот у діскорді 0:20 я встиг зробити знімок екрану але гравця випустили за взятку, у чаті можна було б побачити що гравець написав все 2 рази а потім працівний НПУ написав а і випустив його 0:31 ще не встиг написати а він вже каже щоб я йому переводив гроші в розмірі 40 тисяч 0:51 говорить в офф топ що у КПЗ в мене немає права бути камер та телефонів, а сам тільки що 1 хвилину тому відпустив за взятку Толю Бумагу.

Вітаю!
По перше Фрапс вважається дійсним якщо ви його відіграли!
По друге в камері КПЗ у вас ніяк не може бути телефону, тощо... (можливий випадок, якщо ви відіграли, те, що сховали його, в чат до того як вас посадили)
По трете перед вами, я ніяк не представлявся та був у формі яка повністю закривала обличчя ,Тому інформація про те, що це був я, немає

Останнє редагування:

AANDRIYY

Новий гравець
Реєстрування
27 Гру 2022
Дописи
18
Реакції
1
Бали
6
Вітаю!
По перше Фрапс вважається дійсним якщо ви його відіграли!
По друге в камері КПЗ у вас ніяк не може бути телефону тощо... (можливий випадок якщо ви відіграли те що сховали його в чат до того як вас посадили)
топто якщо на фрапсі не було того що співробітник НПУ взяв взятку 40 тисяч то йому нічого небуде?
я попрошу вас як полковника НПУ провести йому співбесіду а саме Монтіпу Франку
можете залишити ваш діскорд а вам поясню ситуацію повністю...
він бере взятки!
полюбуйтеся)
1685538883106.png

Останнє редагування:

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, даний гравець - бед коп. Він має право брати хабарі згідно правил(клікабельно).
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі