Важливо НПУ | Набір Інструкторів [ВІДЧИНЕНО]

Данило Iванович

Лідер НПУ | Південна Україна
Лідер
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
313
Реакції
224
Бали
259
logo.png

Вимоги до кандидата:
1. Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;
2. Бути старше 12 років (є виключення);
3. Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення;
4. Мати Role Play Nick Name за формою Ім'я Прізвище;
5. Знати правила серверу/правила організацій;
6. Мати можливість приділяти в день 3 години для гри;
7. Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати з людьми;
8. Мати звання Сержант [3] ранг в НПУ;
9. Мати 5 рівень в грі;

Форма подачі заяви:

[1] Ваш ігровий NickName:
[2] Ваш ігровий ID:
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:
[4] Ваш тег в Telegram:
[5] Ваш логін в Discord:
[6] Ваш справжній вік:
[7] Які у вас є ідеї для фракції:
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Майор НПУ?:
[9] Місто в якому проживаєте:
[10] Ваше звання у фракції:

Додаткова інформація:
[1] Дві та більше заявки від однієї людини - відмова;
[2] Копіювання заявки - відмова;
[3] Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова;
[4] Нікнейм повинен бути українською мовою;
[5] Нікнейм на форумі повинен співпадати з ігровим нікнеймом;
[6] При прийняті заявки оформлюєте нік в діскорді: приклад: [К-М| НПУ] NickName

Реєстрування
23 Чер 2025
Дописи
9
Реакції
7
Бали
158
[1] Ваш ігровий NickName: Захар Стасишин
[2] Ваш ігровий ID: 57513
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Ні, не було
[4] Ваш тег в Telegram: @Halkboy3
[5] Ваш логін в Discord: zahar20128324
[6] Ваш справжній вік: 14 років (з 12 років)

Навчання новобранців — проводити короткі заняття для нових працівників НАВС.
Практичні заняття — тренування із затримання, перевірки документів та правильного спілкування.
Наставництво — закріплювати досвідченого працівника за новобранцем для допомоги та навчання.
Спільні тренування — проводити тренування разом з НПУ, щоб покращити взаємодію між фракціями.

Я спокійний, серйозно ставлюся до своїх обов’язків і готовий підставляти плече лідеру. Хочу піднімати актив, допомагати складу і зробити так, щоб людям хотілося залишатися у фракції.

[9] Місто в якому проживаєте: Шяуляй, Литва
[10] Ваше звання у фракції: Старший сержант

Іван Борис

Новий гравець
Реєстрування
11 Тра 2026
Дописи
5
Реакції
2
Бали
8
[1] Ваш ігровий NickName: Іван Борис
[2] Ваш ігровий ID: 66195
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: був лейтенантом СБУ на іншому проекті, проводив лекції та тренування
[4] Ваш тег в Telegram: @ivan_113n
[5] Ваш логін в Discord: ivan8227639_70214
[6] Ваш справжній вік: 13
[7] Які у вас є ідеї для фракції: навчати нових працівників НАВС затримки злочинців, розказувати про закони як працювати по рп. Та допомагати їм коли треба.
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Майор НПУ?: хочу вивести НПУ на вищий рівень щоб наші курсанти мали досвід гарно працювати Та не порушувати законів.
[9] Місто в якому проживаєте: с. Воютичі
[10] Ваше звання у
фракції: молодший лейтенант

Останнє редагування:

Фелікс Паламарчук

Полковник НПУ | Південна Україна
Реєстрування
27 Лют 2026
Дописи
18
Реакції
4
Бали
58
Вітаю, після розгляду заявок, можу винести вердикт:
Схвалені до проходження співбесіди: Захар Стасишин, Іван Борис.
Відмовлені до проходження співбесіди: -
Обдзвон на іструктора буде проведено 26.08.2026 о 19:00, обдзвон може перенестись по тех. причинам.

Останнє редагування:

Артем23

Новий гравець
Реєстрування
28 Лип 2026
Дописи
9
Реакції
0
Бали
6
[1] Ваш ігровий NickName: Артем Зубков
[2] Ваш ігровий ID: 70119
[4] Ваш тег в Telegram: @nuqica
[5] Ваш логін в Discord: kenvyx01_08990
[6] Ваш справжній вік: 14 років
Правильне навчання гравців-показувати та пояснювати гравцям як правильно затримувати людину та робити все по РП,також пропоную почати проводити теоретичні іспити з курсантами,а саме виїзд з 1-2 курсантами в патрулювання,та дивитися і допомагати їм щоб вони все робили правильно,і не виникало ніяких проблем.
Регулярні тренування зі стрільби та водіння-навчати початківців як правильно водити транспорт щоб не порушували Правила Дорожнього Руху, та щоб не виникало аварій,також навчати регулярно їх навичками стрільби щоб гравці добре вміли володіти зброєю
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Майор НПУ?: Я відповідальний,адекватний,завжди серйозно ставлюся до своїх обовʼязків, Моя Мета-зробити щоб у фракції був хороший актив,та хочу вивести НПУ на найвищий рівень,і зробити так щоб наші курсанти не допускали майже помилок і робили все чесно по Закону! Також готовий брати відповідальність за особовий склад, та допомагати з навчанням новачків.
[9] Місто в якому проживаєте: м.Ужгород
[10]Ваше звання у фракції: Молодший Лейтенант

Микита Вишнецький

СБУ ЦСО А| Південна Україна
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
288
Реакції
144
Бали
271
[1] Ваш ігровий NickName: Микита Вишнецький
[2] Ваш ігровий ID: 58595
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: так
[4] Ваш тег в Telegram: laurel2424
[5] Ваш логін в Discord: advokat0483
[6] Ваш справжній вік: 14
Проводити навчання для 1 2 звань як правильно зупиняти людей та, яа діїти, в себе гарно та буду видавати премії за гарну роботу та найкращого працівника тижня, буду проводити більше лекції тренування або та покращити Відповідальність співробітників та звання
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Майор НПУ?: тому що я відповідальній чесний
[9] Місто в якому проживаєте: Одеса
[10] Ваше звання у фракції: 4

Реєстрування
10 Лип 2025
Дописи
20
Реакції
10
Бали
158
[1] Ваш ігровий NickName:Вася Мудрик
[2] Ваш ігровий ID:56914
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: ні
[4] Ваш тег в Telegram:mad:vasia00000000
[5] Ваш логін в Discord:vasia2423
[6] Ваш справжній вік:13
[7] Які у вас є ідеї для фракції: Проводити код-5 їздити на бп-пп приймати іспити навчати людей
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Майор НПУ?: буду розвивати фракцію
[9] Місто в якому проживаєте:львів
[10] Ваше звання у фракції 6 лейтенант

Фелікс Паламарчук

Полковник НПУ | Південна Україна
Реєстрування
27 Лют 2026
Дописи
18
Реакції
4
Бали
58
Вітаю, після розгляду заявок, можу винести вердикт:
Схвалені до проходження співбесіди:Артем Зубков, Микита Вишнецький, Вася Мудрик
Відмовлені до проходження співбесіди: Максим Замашнюк - ідеї з ШІ
Обдзвон на іструктора буде проведено 28.08.2026 о 19:00, обдзвон може перенестись по тех. причинам.

Артем Кутула

Новий гравець
Реєстрування
18 Сер 2026
Дописи
6
Реакції
2
Бали
5
[1] Ваш ігровий нікнейм: Максим Замашнюк

[2]Ваш ігровий ID:67360

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Ні . Я маю досвід керування людьми та організації роботи.

4.Ваш тег в телеграмі: @KUTULI

5.Ваш логін в діскорд: artempypsyk

[6] Ваш справжній вік: 13 років

[7] Які у вас є ідеї для фракції: Проводити регулярні тренування та лекції, покращити дисципліну у фракції, організовувати спільні заходи та навчання для співробітників НПУ.

[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Майор НПУ?: Я відповідальний, активний та готовий приділяти достатньо часу фракції. Хочу допомагати співробітникам розвиватися, підтримувати порядок і покращувати роботу НПУ.

[9] Місто в якому проживаєте: Одеса

[10] Ваше звання у фракції: лейтенант

Денис СУшевський

Новий гравець
Реєстрування
22 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
6
[1] Ваш ігровий NickName: Денис Сушевський [2] Ваш ігровий ID: 68066 [3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: Ні 4.Ваш тег в телеграмі: @Sushi40000 [6] Ваш справжній вік:13 [7] Які у вас є ідеї для фракції: : Проводити спільні тренування з ЗСУ та СБУ (напад/захист блокпостів, тактика штурму, визволення колон). Медична Підготовка Впровадити обов'язкові іспити на знання першої домедичної допомоги спільно з МОЗ Виплачувати премії з власних/бюджетних коштів найкращому співробітнику тижня за найбільшу кількість спійманих злочинців або патрулів щотижнева перевірка всього особового складу на знання законодавства та влаштування суворих іспитів для підвищення Запровадити систему бонусів за нічну зміну, коли кримінальна активність зростає. [8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Майор НПУ? Організованість та дисциплінованість, що дозволяє чітко дотримуватися субординації, статуту організації та правил серверу Комунікабельність та наставництво, які допомагають знаходити спільну мову з гравцями, спокійно пояснювати правила і навчати новачків [9] Місто в якому проживаєте:Тернопіль [10] Ваше звання у фракції: Молодший лейтенант

Єгор боба

Новий гравець
Реєстрування
15 Сер 2026
Дописи
12
Реакції
3
Бали
5
[1] Ваш ігровий NickName: Єгор Боба

[2] Ваш ігровий ID: 70205

[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: немає

[4] Ваш тег в Telegram:
@egor_akus01

[5] Ваш логін в Discord: egorka888000

[6] Ваш справжній вік: 14

Прийняття нормативів - перевірка знань статуту правил фракції та службових команд.

Тренування рації — навчати правильному спілкуванню через службовий радіоканал.

Практика патрулювання — інструктор разом зі співробітником відпрацьовує стандартні RP-ситуації.

Кращий інструктор тижня — відзначати співробітника, який найкраще працював та спілкувався.

[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Майор НПУ?: Вважаю, що підходжу на посаду тому що я відповідальний активний та дисциплінований готовий допомагати складу підтримувати порядок у фракції та організовувати якісну роботу НПУ.

[9] Місто в якому проживаєте: Фастів

[10] Ваше звання у фракції: молодший лейтенант

Реєстрування
24 Кві 2025
Дописи
19
Реакції
8
Бали
158
[1] Ваш ігровий NickName: Даня Походящий
[2] Ваш ігровий ID:70433
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?: 10-10
[4] Ваш тег в Telegram: @ModsByDanyaMetroKyiv
[5] Ваш логін в Discord:daniel_gta12
[6] Ваш справжній вік:12
[7] Які у вас є ідеї для фракції: Розвинути її до нормального стану шоб всі знали:статут,коди тен-коди, субординацію
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Майор НПУ?: Щоб покращити організацію
[9] Місто в якому проживаєте:Обухів (Київська Область)
[10] Ваше звання у фракції: 4 (Старший Сержант)

Кирилл Хенон

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
1] Ваш ігровий NickName: Кирилл Хенон

[2] Ваш ігровий ID: 61498

[4] Ваш тег в Telegram: @@Krop_Narjik

[5] Ваш логін в Discord:k1rill_zag_87967

[6] Ваш справжній вік: 12років ( 10 років)

Навчання новобранців — проводити короткі заняття для нових працівників НАВС.

Практичні заняття — тренування із затримання, перевірки документів та правильного спілкування.

Наставництво — закріплювати досвідченого працівника за новобранцем для допомоги та навчання.

Спільні тренування — проводити тренування разом з НПУ, щоб покращити взаємодію між фракціями.

Я спокійний, серйозно ставлюся до своїх обов’язків і готовий підставляти плече лідеру. Хочу піднімати актив, допомагати складу і зробити так, щоб людям хотілося залишатися у фракції.

[9] Місто в якому проживаєте: Кропивницкий, Україна

[10] Ваше звання у фракції: сержант

Олександр Станкевич..

Из грязи в князи
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
288
Реакції
268
Бали
438
Вітаю, після розгляду заявок на посаду " Інструктора НАВС " можу винести вердикт:

Схвалені кандидати до проходження співбесіди:

Відмовлені в проходженні співбесіди:

Максим Замашнюк - не співпадання нікнейму на форумі та в заявці + банальні ідеї
Єгор Боба - Ідеї з ШІ
Даня Походящий - банальні ідеї
Кирилл Хенон - ідеї з ШІ + не зрозуміло який справжній вік
Денис Сушевський - не у фракції

Інформація для схвалених кандидатів:
Обзвон буде проведено в офіційному Discord каналі Ukraine GTA 05 Південна Україна,обзвон буде проведенно 09.09.26 18:30 ,учасникам обзвону бути в каналі "Очікування обзвону №3" за 10 хвилин до початку з припискою: [K/Інстр.НАВС НПУ] NickName.
Час може бути змінено по Тех.Причинах.

Останнє редагування:

Ілля Забарний.

Новий гравець
Реєстрування
3 Сер 2026
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
Форма подачі заяви:

[1] Ваш ігровий NickName:Ілля Забарний
[2] Ваш ігровий ID:70082
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Так точно!
[4] Ваш тег в Telegram ybozy
[5] Ваш логін в Discord:koloma1504_43738
[6] Ваш справжній вік:14
[7] Які у вас є ідеї для фракції:хочу урізноманітнити навчання. Як правило на іспитах питають все по шаблонах, а я пропоную питати в ситуаційні питання, як би людина поступила в тій то іній ситуації. Думаю буде краще ще проводити перевірки знань працівників, а також переатестації в разі необхідності. Часто на КОД-5 одні і ті ж самі лекції та тренування. Я пропоную урізноманітнювати це іншими також.

[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Майор НПУ?:Я відповідальний та поважно ставлюсь до своєї посади. І готовий комунікувати зі всіма. Та дотримуватись наказів керівництва
[9] Місто в якому проживаєте:Київ
[10] Ваше звання у фракції
(6) лейтенант

Олександр Станкевич..

Из грязи в князи
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
288
Реакції
268
Бали
438
Вітаю, після розгляду заявок на посаду " Інструктора НАВС " можу винести вердикт:

Ілля Забарний

Обзвон буде проведено в офіційному Discord каналі Ukraine GTA 05 Південна Україна,обзвон буде проведенно 09.09.26 18:30 ,учасникам обзвону бути в каналі "Очікування обзвону №3" за 10 хвилин до початку з припискою: [K/Інстр.НАВС НПУ] NickName.

Maksim Zama

Новий гравець
Реєстрування
9 Вер 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
3
[1] Ваш ігровий NickName: Максим Замашнюк
[2] Ваш ігровий ID: 67360
[3] Чи був у вас досвід на керівних посадах?:Ні не був, буду вчитися та допомогати навічкам
[4] Ваш тег в Telegram: @KUTULI
[5] Ваш логін в Discord: artempypsyk
[6] Ваш справжній вік:
13 років
Я маю декілька ідей для розвитку фракції НПУ. По-перше, проводити регулярні тренування для співробітників, щоб вони краще знали свої обов'язки та правила. По-друге, проводити лекції з правильного ведення служби, субординації та роботи з громадянами.
Також можна проводити спільні патрулювання, перевірки знань та різні внутрішні заходи для підвищення активності співробітників. Хотів би приділяти більше уваги молодшому складу, допомагати їм розвиватися та правильно виконувати свої обов'язки.
Ще одна моя ідея — зробити систему заохочень для активних співробітників, щоб вони мали мотивацію якісно виконувати свою роботу та брати участь у житті фракції.
[8] Чому саме ви повинні зайняти посаду Інструктора?
Я вважаю, що підходжу на цю посаду, тому що я відповідальний, активний, адекватний та готовий приділяти достатньо часу фракції. Я вмію працювати в команді, поважаю старших за званням та дотримуюся субординації.
На посаді Інструктора я хочу допомагати керівництву фракції, контролювати роботу особового складу, проводити тренування та лекції, а також допомагати новим співробітникам .
Я готовий відповідально ставитися до своїх обов'язків, не зловживати повноваженнями та подавати хороший приклад іншим співробітникам. У складних ситуаціях готовий спокійно розібратися в ситуації та прийняти правильне рішення.
Моя головна мета — допомагати розвивати НПУ, підтримувати дисципліну та зробити фракцію більш активною, організованою і дружньою.
[9] Місто в якому проживаєте:Одесса
[10] Ваше звання у фракції:6(лейтенант)

Олександр Станкевич..

Из грязи в князи
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
288
Реакції
268
Бали
438

Даня Ткаченко
Максим Замашнюк

Обзвон буде проведено в офіційному Discord каналі Ukraine GTA 05 Південна Україна,обзвон буде проведенно 09.09.26 17:30 ,учасникам обзвону бути в каналі "Очікування обзвону №3" за 10 хвилин до початку з припискою: [K/Інстр.НАВС НПУ] NickName.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі