Схвалено НПУ/Назар Шейк/незнание правил,грубая форма общения,нарушение статута

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Шатс

Козак
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
22
Реакції
6
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Назар Шейк
2. Особистий нікнейм: Макс Шатс
3. Суть скарги: опять ситуация повторяеться ,остановили на БП КАПРАЛ изначально,толком мне ничего не обьяснил что он там делает,потом мимолётом пробежал данный товарищ Шейк и что-то пробурмачал и убежал,я нераслышал и пошёл к нему для выяснения той инфорфации что он говорил мне,от него кроме "Шановный" "покидаем бп" я ничего больше не услышал,далее я остановил ТС дальше БП для применение витаминки,но тут опять подбежал Шейк и начал нести чушь которую прикрепляю к доказательствам,как минимум увидел я нарушение статута,субординация,нетактичность,знание правил дорожного движения и 3 человека на посту,минимум 4 должно быть по статуту и из них два КАПРАЛА НА БП! сделайте что-то у себя в НПУ Генерал!
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення:09.03.2023

Володимир Кубарів

Всех нагнуть, все отжать.
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
134
Реакції
123
Бали
48
Бажаю здоров'я, полковник НПУ Дніпра
розглянувши вашу скаргу, було прийнято рішення, а саме:

На законних підставах, Вас не один раз просили покинути блокпост, порушень не бачу.

Далі, Ви були припарковані на повороті, що є порушенням ПДР. З співробітником Назаром Шейком буде проведена виховна бесіда, на тему спілкуванням с громадянами та пояснення порушення.

З приводу знаходження на блокпості трьох співробітників, усі троє отримають по догані.

Останнє редагування:

Макс Шатс

Козак
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
22
Реакції
6
Бали
3
Бажаю здоров'я, полковник НПУ Дніпра
розглянувши вашу скаргу, було прийнято рішення, а саме:

На законних підставах, Вас не один раз просили покинути блокпост, порушень не бачу.

Далі, Ви були припарковані на повороті, що є порушенням ПДР. З співробітником Назаром Шейком буде проведена виховна бесіда, на тему спілкуванням с громадянами та пояснення порушення.

З приводу знаходження на блокпості трьох співробітників, усі троє отримають по догані.
Вы понимаете что я туда не пришёл и не начал просто так мешать сотрудникам работать, я хотел понять что мне пан Шейк сказал мимолётно и ушёл, я хотел по нормальному выяснить ту информацию что он сказал мне,но как Вы увидели ничего я не узнал и начал одну песню про бп и подкиньте, я предлагал отойти за бп и поговорить нормально, но опять же всё бестолку,полицию служит народу Украины,а тут даже на контакт не хотел идти. Сделайте правильные выводы пожалуйста

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець!
Скарга на розгляді, вибачаюсь за час розгляду.

Вадим Крамар

Буває :)
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
201
Реакції
77
Бали
31
Адреса
Украина
Вітаю шановний гравець,відповідь дав Полковник НПУ м.Дніпра,всі троє отримують догану.Назар Шейк отримає дві догани за некоректне спілкування!
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі