Схвалено НПУ//Нараз Клум//DM// Погрози// Порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
952
Реакції
1,857
Бали
153
  1. Нікнейм гравця: Назар Клум
  2. Особистий нікнейм: Валентин Ковач
  3. Суть скарги: Затримали просто так, в кінці розстріляли, тайм коди знизу
  4. Докази (скріншот/відео): жмяк
  5. 0:50 (співробітник каже що я свій), 3:24 (цілиться без причини), 3:26 ( просить посвідчення, але на початку відео йому сказали що я тут працюю), 3:29 (починає мене дмити просто так), 4:10 (не придставившись просить надати посвідчення, і не може пояснити, на якій підставі я маю надати його) 4:31( погрожує без офтопа що розстріляє) 4:32 (уже починає говорити в оффтоп) 5:49 (просить надати паспорт, але до чого тут він, якщо річ йшла про посвідчення), 6:07 (я відігрую що показав на рівні очей, а він каже що взяв та почав перевіряти), 6:18 ( пояснюю що я паспорт не давав, а він даже на це не звернув уваги, та продовжує стояти на свому), 6:29 ( не відповівши на питання, заковує в кайданки), 7:58 ( цілиться знову зброєю просто так), 8:23 ( знову цілиться) 8:29 (каже дає у вас є 3 секунди, а потім каже що я вам даю 5 секунд, маячня, але в мене в жовтій зоні є 2 хвилини, а я стояв приблизно 1), 8;32( я по рп починаю покидати територію) 8:33( починає стріляти, DM) 8:44( хотя я вже покидав, але він мене вбив)
  6. Дата порушення: 28.01.2024

Останнє редагування:

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю , розглянувши вашу скаргу, виношу свій вердикт!
Працівник Назар Клум отримує покарання згідно із статутом.
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі