Розглянуто НПУ Нарушения

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данил Хоффман

Капітан НПУ на пенсії
Реєстрування
10 Кві 2025
Дописи
19
Реакції
17
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Данил Хоффман
2. Нікнейм порушника:Сенді Хейс (1627)
3. Назва організації порушника: НПУ

4. Суть скарги:Поперше не представився не показав посвічення працівника полоції не назвав статтю за якою затримав+з його сторони ПГ але на моєму фрапсі не видно даного правопорушення але дуже прошу запросити повну відео фіксацію у співробітника поліції дуже прошу після виявлення порушень винести дуже суворий вирок ДОГАНУ або навіть Звільнення я дуже вимагаю звільнити даного працівника тому що такі люди в органах працювати не повинні тому що він нічого не знає та проігнорував мою вимогу надати статтю за якою я був затриманий а також не назвав статтю за якою повиний надати документи а також він був повиний назвати статтю затримання а це є обовязково а також посадив мене з 6ти статтей а за це якщо не помиляюсь дають попередження (ВАРН)
5. Доказ порушення (скриншот/відео): 1 :https://imgpile.com/p/rUHW1aI 2.
6. Дата порушення:25.05.2026
*Приміточка на маєму фрапсі не чутно мікрофона так що дуже перепрошую але чутно працівника поліції в мене було 2 статті але він був повиний не виписувати рошук щоб було 6 статтей*

Останнє редагування:

Богдан Батурінець

Мл. Адміністратор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
257
Реакції
612
Бали
153
Вітаю, переглянувши скаргу та докази працівника, виношу вердикт:

Гравець #61715 отримує покарання у вигляді муту на 170 хвилин та деморган на 60 хвилин.

"Flood" - Відправлення трьох і більше однакових повідомлень поспіль за короткий проміжок часу, зокрема й використання "сміттєвих" або таких, що засмічують чат, біндів. | Мут до 30 хвилин

"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

"Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

Гравець #116004 отримує покарання у вигляді муту на 140 хвилин та деморган на 60 хвилин.

"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

"FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

Гравець #1627 отримує покарання у вигляді догани, а також з працівником буде проведена бесіда на рахунок того, що він не представився.

Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі