Розглянуто НПУ / Неадекваті дії та висловлювання, нонРП дії. ДЛЯ ЗГС АБО ГС ДЕРЖ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Казікович

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Жов 2023
Дописи
84
Реакції
45
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Олег Казікович [1545]
2. Нікнейм порушника: Максим Марценкевич [52960]
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Я є діючим співробітником СБУ про що цей "персонаж" був повідомленний! і цей полковник поліції ПОВНИЙ неадекват! у відео можете побачити все самі та всі порушення прошу взяти на свій розсуд! ПРОШУ ОГЛЯДАТИ СКАРГУ ЗГС АБО ГС ДЕРЖ, тому що ця поведінка ПОЛКОВНИКА НПУ до співробітників СБУ несе за собою негативний характер та повне нонРП так як в житті до СБУшників так точно ніхто з поліції себе не поводив би, я уявляю як він ставиться до інших людей..... я розумію бед коп всі діла, але бед копку потрібно використовувати для кланівців а не для своїх колег!
5. Доказ порушення (скриншот/відео): ПОВНЕВІДЕО ЗАТРИМАННЯ ПОСВІДЧЕННЯ НЕАДЕКВАТНАСТАТТЯ незаконнийОБШУКМЕНЕЯКСБУ ПОВНЕНЕАДЕКВАТСТВО НЕАДЕКВАТНІСТАТТІ+кпз
6. Дата порушення: 22.12.2025

Тимур Бейтман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Жов 2023
Дописи
283
Реакції
402
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:

Наскільки мені відомо, у працівників СБУ немає статусу недоторканності, ще й не по формі, щоб вас затримувати. Також не розумію, де ви знайшли цей пункт, зазначений у скарзі: "бед копку потрібно використовувати для кланівців, а не для своїх колег!". Як ви зазначили у скарзі, гравець є бед копом та може порушувати субординацію. Наостанок не розумію, чим зумовлена неадекватна стаття. Також на майбутнє вказуйте не уривки з відео посередині якоїсь ситуації, а зазначайте тайм-коди відео, до прикладу:
1. Тайм-код xx:xx - xx:xx ->[опис порушення]

Порушень з боку працівника поліції не виявлено

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі