Відмовлено НПУ////Незгоден З Покараням Ігоря Монако.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кевін Макалістер

Гетьман Отаман України
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
57
Реакції
19
Бали
11
  1. Нікнейм лідера/заступника:Ігор Монако​
  2. Особистий нікнейм:Кевін Макалістер​
  3. Суть скарги:Я, Кевін Макалістер, не погоджуюсь із рішенням про моє внесення до Чорного Списку НПУ та вважаю, що покарання було накладене необґрунтовано або з помилками. Ось моя позиція по кожному пункту звинувачень:
  4. 1. Порушення субординації
    Вважаю це звинувачення несправедливим, оскільки Ігор Монако сам дозволяє собі нецензурну лексику у спілкуванні. Я не бачу нічого надзвичайного в тому, що відповів у подібному стилі, особливо коли спілкування велося у грубій формі.

2. Використання рації не за призначенням
    Рація іноді вмикається автоматично, і на відеодоказі видно, що спочатку я звертався не до Ігоря Монако, а до іншого гравця. Я не вимкнув рацію одразу, бо звертався з конкретним запитанням, і мав на це право. Коли зі мною розмовляють грубо — я маю право відповісти у відповідній формі.
    3. Нецензурна лайка
    Я частково погоджуюся з цим пунктом, але надані докази не містять явної нецензурної лексики. Я випадково розмовляв із гравцем, і вважаю, що це не підпадає під категорію порушення.
    4. Високомірна поведінка
    Я діяв згідно з чинним законодавством. Всі розмови з генералом Ігорем я вів коректно та з повагою. Не розумію, чому саме ця поведінка вважається високомірною. Я однаково ставлюсь до всіх — з повагою та доброзичливістю. Дійсно, один раз я провів процесуальні дії неправильно, за що й отримав покарання. Але вважаю, що внесення до ЧС здійснене з порушеннями або помилками.

Прошу переглянути рішення та врахувати мої пояснення й докази.​
  5. 4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1.Подача На Мене в ЧС
2.Видача Чс в Грі
5.
Дата походження: 1.5.2025​
З повагою,
Кевін Макалістер
Опис:Я не бажаю нікому нічого поганого, просто Ігор поводив себе неналежно.

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю. Пройдемось по порядку.
1. Не бачу доказів від Вас, щодо порушення від заступника лідера Ігоря Монако, тому це обвинувачення безпідставне.

2. На жаль, на відеодоказі складно сказати до кого саме Ви звертаєтесь, але факт порушення є. Без різниці з ким Ви спілкувались, але це було точно не етично. Ваш коментар: "Коли зі мною розмовляють грубо — я маю право відповісти у відповідній формі." - Ви помиляєтесь, це не є етичним як мінімум для співробітника Поліції. Також, це підкріплене в доказах зі скарги, яку я також розглядав.

3. Дивлячись докази від Ігоря Монако - я погоджуюсь з пунктом щодо нецензурної лексики.

4. Ігор не Генерал, а Полковник. Дивно, що Ви цього не знаєте. Ваша поведінка дійсно є неприпустимою та високомірною, як на доказі від Ігоря Монако, так і в доказах зі скарги.

Тож, не бачу порушень від заступника НПУ та погоджуюсь з його рішенням, тим паче, що і я в цьому рішенні приймав участь.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі