Кевін Макалістер
Гетьман Отаман України
- Реєстрування
- 10 Січ 2024
- Дописи
- 57
- Реакції
- 19
- Бали
- 11
- Нікнейм лідера/заступника:Ігор Монако
- Особистий нікнейм:Кевін Макалістер
- Суть скарги:Я, Кевін Макалістер, не погоджуюсь із рішенням про моє внесення до Чорного Списку НПУ та вважаю, що покарання було накладене необґрунтовано або з помилками. Ось моя позиція по кожному пункту звинувачень:
- 1. Порушення субординації
Вважаю це звинувачення несправедливим, оскільки Ігор Монако сам дозволяє собі нецензурну лексику у спілкуванні. Я не бачу нічого надзвичайного в тому, що відповів у подібному стилі, особливо коли спілкування велося у грубій формі.
2. Використання рації не за призначенням
Рація іноді вмикається автоматично, і на відеодоказі видно, що спочатку я звертався не до Ігоря Монако, а до іншого гравця. Я не вимкнув рацію одразу, бо звертався з конкретним запитанням, і мав на це право. Коли зі мною розмовляють грубо — я маю право відповісти у відповідній формі.
3. Нецензурна лайка
Я частково погоджуюся з цим пунктом, але надані докази не містять явної нецензурної лексики. Я випадково розмовляв із гравцем, і вважаю, що це не підпадає під категорію порушення.
4. Високомірна поведінка
Я діяв згідно з чинним законодавством. Всі розмови з генералом Ігорем я вів коректно та з повагою. Не розумію, чому саме ця поведінка вважається високомірною. Я однаково ставлюсь до всіх — з повагою та доброзичливістю. Дійсно, один раз я провів процесуальні дії неправильно, за що й отримав покарання. Але вважаю, що внесення до ЧС здійснене з порушеннями або помилками.
Прошу переглянути рішення та врахувати мої пояснення й докази. - 4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
З повагою,
Кевін Макалістер
Опис:Я не бажаю нікому нічого поганого, просто Ігор поводив себе неналежно.Кевін Макалістер