Відмовлено НПУ Нон РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Бер 2026
Дописи
38
Реакції
15
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Маркуша Хелл
2. Нікнейм порушника: Даня Романенко
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Скарга на неправомірні дії працівника НПУ

Я спокійно рухався на своєму автомобілі. Попереду мене їхав співробітник НПУ без увімкненого проблискового маячка, що, наскільки я розумію, свідчить про те, що на той момент він не перебував у патрулюванні.
Після цього, рухаючись по кільцю, даний співробітник, не впоравшись з керуванням автомобілем, виїхав на газон, чим, на мою думку, порушив правила дорожнього руху. Після цього він різко почав рухатися далі, а згодом навмисно зупинився таким чином, що створив аварійну ситуацію.
Після цього він висунув мені претензії та увімкнув мегафон, при цьому проблискові маячки на автомобілі не були увімкнені. Я зупинився, після чого даний співробітник почав на ходу вигадувати мені порушення.
Я намагався пояснити співробітнику ситуацію та звернути його увагу на те, що саме він зробив неправильно, однак він постійно мене перебивав і не давав можливості нормально висловитися.
Після того як я повідомив даному працівнику, що, на мою думку, він не мав права мене зупиняти в такій ситуації, він пішов увімкнути сигнальні маячки. Проте для чого він це зробив після того, як ми вже фактично стояли, мені незрозуміло.
Далі працівник повідомив, що він є старшим сержантом за званням, і заявив, що я не маю права пояснювати йому ситуацію.
Після цього даний співробітник силоміць витягнув мене з автомобіля та застосував до мене електрошокер (тайзер), хоча я не чинив опору та не намагався чинити будь-яких дій проти співробітника.
Також хочу звернути увагу на те, що даний працівник був помічений разом із клановцем. На мою думку, це може свідчити про співпрацю з клановцем. Я не погоджувався на присутність даної особи разом із нами та просив вивести її, тому прошу окремо перевірити можливу співпрацю цього працівника з клановцями.
Надалі даний співробітник, знайшовши мене в базі, без належного пояснення видав мені статтю/покарання та, наскільки я зрозумів, оголосив розшук. При цьому він не повідомив мені чітко, за якою саме статтею ККУ мене було притягнуто до відповідальності, виправдовуючись тим, що нібито повідомив мене про це в автомобілі.
Також прошу звернути увагу на те, що даний співробітник діяв один.
У зв'язку з вищезазначеним прошу провести перевірку дій даного працівника, встановити правомірність його дій, а також перевірити можливе порушення ним службових повноважень та співпрацю з клановцями.

Дякую за увагу.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 11.08.2026
!Увага! ціле відео масове порушення

Данило Луб'янов

Старший Адміністратор Сл.ДСНС I 06
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
1,043
Реакції
498
Бали
578
Вітаю, Шановний Гравець!

Якщо тривалість відео перевищує 2 хвилини, необхідно вказувати тайм-коди порушень.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі