Розглянуто НПУ Нікіта Батурінець

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Квенті

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Вер 2024
Дописи
88
Реакції
77
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Сергій Квенті
2. Нікнейм порушника:Нікіта Батурінець
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Дана особа, яка є працівником Національної поліції України, здійснила моє затримання та доставила мене до Головного управління поліції. Під час затримання працівник поліції не зачитав мені мої права (так звану «Міранду») та не повідомив про моє право на правову допомогу. Після доставки до управління я звернувся з проханням викликати мені адвоката, однак працівник поліції відмовився це зробити та не надав можливості зв’язатися із захисником. Надалі без надання адвоката мене було поміщено до ізолятора тимчасового тримання (ІТТ).

5. Доказ порушення (скриншот/відео):Ви маєте можливість переглянути відеодокази з боді-камери або інших камер, якими користувався працівник Національної поліції України під час мого затримання. На відеозаписах можна чітко побачити всі обставини події, а саме момент мого затримання, подальші дії працівника поліції та те, що під час затримання мені не були роз’яснені мої права. Також на відео можна підтвердити, що я звертався з проханням викликати адвоката, однак у цьому мені було відмовлено. Дані відеоматеріали можуть слугувати об’єктивним доказом усіх подій, які відбувалися під час мого затримання та подальшого перебування у відділенні поліції.

6. Дата порушення:14.03

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
1,016
Реакції
426
Бали
223
Вітаю переглянувши скаргу виношу вердикт :

Переглянувши докази ви знаходились в холі ГУНПУ та провокували працівників, включили музику з образами працівників та самі співали ці слова, за що вас було затримано за Номер положення 12 статті 10.3 та 10.4 ( Провокація та Образи працівників держ. службовців ) потім працівник показав вам посвідчення. В допитній вас просили показати паспорт де по базі даних ви знаходились в розшуку ( Коли людина в розшуку адвокат не надається ). Вас не було чутно коли до вас звертались. Порушення від працівника не побачив

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі