Розглянуто НПУ Нікіта Батурінець

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назарій Рейвен

𝕀 𝕝𝕠𝕧𝕖 ℝ𝕒𝕧𝕖𝕟𝔽𝕒𝕞ℚ | 03
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
253
Реакції
187
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Назар Гуцуляк
2. Нікнейм порушника: Нікіта Батурінець
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Я їхав по справам у м. Дніпро побачив ПП там були працівники НПУ після цього я зупинився до мене підійшов Капітан поліції Нікіта Батурінець, дана особа попросила у мене документи, я звичайно що спитався по якій причині і тд., після того я надав документи, дана особа попросила мене відкрити багажник, я також запитав по якій причині працівник Поліції відповів мені, я відкрив багажник, почали шукати заборонені предмети, (на зброю я мав ліцензію). Також я вважаю що наркотичні засоби мені підкинули тому що по факту я ніколи не вживав їх і ніколи не продавав і ніколи не зберігав. Прошу звернути увагу! Що працівник поліції Нікіта Батурінець утверджує що це наркотики без експертизи. Після мене затримали я попросив зв'язатися із керівництвом НПУ розмова даних осіб я не б сказав що дуже культурна.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик

Тайм Коди: 7:50 до 10:00 мене підійшли по перевірки документів
11:30 до 16:30 перевірка багажу
16:30 до 17:30 Знаходження "підозрілих речей"
26:10 Наділи кайданки
26:20 - 27:25 Затримання
30:02 - Початок процесуальних дій

6. Дата порушення: 19.03.2026

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
1,016
Реакції
426
Бали
223
На розгляді

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,547
Реакції
1,640
Бали
253
Вітаю
Згідно РП порушень не виявив, оскільки все було відіграно, але чи було це доречно у цій ситуації? Ні, з боку РП раджу вам подати позивну заяву на данного працівника, оскільки на форумі у розділі скарг таке не розглядається.
З мого боку можу сказати що працівник отримає догану та з ним буде проведена бесіда.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі