Розглянуто НПУ Нікіта Батурінець

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назарій Рейвен

𝕀 𝕝𝕠𝕧𝕖 ℝ𝕒𝕧𝕖𝕟𝔽𝕒𝕞ℚ | 03
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
253
Реакції
188
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Назар Гуцуляк
2. Нікнейм порушника: Нікіта Батурінець
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Я їхав по справам у м. Дніпро побачив ПП там були працівники НПУ після цього я зупинився до мене підійшов Капітан поліції Нікіта Батурінець, дана особа попросила у мене документи, я звичайно що спитався по якій причині і тд., після того я надав документи, дана особа попросила мене відкрити багажник, я також запитав по якій причині працівник Поліції відповів мені, я відкрив багажник, почали шукати заборонені предмети, (на зброю я мав ліцензію). Також я вважаю що наркотичні засоби мені підкинули тому що по факту я ніколи не вживав їх і ніколи не продавав і ніколи не зберігав. Прошу звернути увагу! Що працівник поліції Нікіта Батурінець утверджує що це наркотики без експертизи. Після мене затримали я попросив зв'язатися із керівництвом НПУ розмова даних осіб я не б сказав що дуже культурна.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик

Тайм Коди: 7:50 до 10:00 мене підійшли по перевірки документів
11:30 до 16:30 перевірка багажу
16:30 до 17:30 Знаходження "підозрілих речей"
26:10 Наділи кайданки
26:20 - 27:25 Затримання
30:02 - Початок процесуальних дій

6. Дата порушення: 19.03.2026

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
1,077
Реакції
425
Бали
223
На розгляді

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,948
Реакції
1,792
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Згідно РП порушень не виявив, оскільки все було відіграно, але чи було це доречно у цій ситуації? Ні, з боку РП раджу вам подати позивну заяву на данного працівника, оскільки на форумі у розділі скарг таке не розглядається.
З мого боку можу сказати що працівник отримає догану та з ним буде проведена бесіда.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі