Розглянуто "НПУ / Нікіта Родитилев / Нон рп"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
127
Реакції
140
Бали
48
1.Фракція: НПУ
2.Нікнейм гравця: Нікіта Родитилев
3.Особистий нікнейм: 216948
4.Суть скарги:
28.10.2025 я перебував у холі відділку поліції, очікуючи уповноважену особу для написання заяви. До мене підійшов співробітник на ім’я Нікіта Родитилев, який не представився, не повідомив свого звання та підрозділу, чим порушив статтю 10 пункт 7 Закону України “Про Національну поліцію”, згідно з якою поліцейський зобов’язаний при зверненні до громадянина назвати посаду, звання, ім’я, прізвище та надати службове посвідчення на вимогу. Лише після мого прохання він пред’явив документ.

Також було помічено, що зовнішній вигляд співробітника не відповідав вимогам RP-процесу та положенню про підрозділ “КОРД” — на ньому були сторонні аксесуари (бумбокс білого кольору) та маска, що закривала обличчя, без підстав, визначених пунктами 4.8 та 4.8.1 Положення про КОРД.

Надалі працівник безпідставно затримав мене в зеленій зоні холу, де дозволено перебування з причин, вказаних вище. Під час цього він висловлювався нецензурною лексикою, за що пізніше отримав адміністративне покарання. Крім того, при проведенні процесуальних дій відмовив у праві на адвоката та телефонний дзвінок, мотивуючи це “поганою поведінкою”, що суперечить конституційним правам.

Також під час обшуку та конфіскації предметів не було здійснено RP-відігровку — дії проводились без оголошення у чат чи голосовій формі, після чого мене оголосили в розшук без RP-підстав. Такі дії порушують правила:

• 2.7 Правил державних організацій — недбале ставлення до службової діяльності;
  • 2.40 “NonRP Держ” — масове порушення RP-канонів;
  • 4.2 Правил Bad Cop/GOV — заборона виконувати роль BAD COP без відповідної біографії або допуску.

Мною зроблені скріншоти частини порушень. З метою повного розслідування прошу запросити відеозапис з боді-камери працівника, який зобов’язаний зберігати відповідно до службових вимог.

Прошу провести перевірку дій працівника Нікіти Родитилева, дати правову оцінку його поведінці, а також вжити дисциплінарних заходів згідно з правилами державних організацій.

5.Докази:
Положення КОРД , Правила Bed COP/GOV,Правила Державний Організацій,Закон пр Нац. Пол. Та нижче прикріпив посилання на фото з доказами.
"Тиць"
6.Дата порушення: 28.10.2025

Останнє редагування:

Кіріл Філіпенко

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
826
Реакції
528
Бали
153
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Недостатньо доказів. Надайте відео доказ порушення так як незрозуміло усієї ситуації

Відмовлено!

Юрій Монтано

Полковник ЗСУ | Південна Україна
Реєстрування
24 Гру 2024
Дописи
232
Реакції
299
Бали
108
Вітаю. Перерозглянувши вашу скаргу, та отримавши необхідні докази виношу вердикт:
З співробітником НПУ буде проведена сувора дисциплінарна бесіда як на перший раз.
Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі