Зачинено НПУ/ Олександр Фурін Владислав Снісар/ NonRP коп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Розумовський

Лідер СБУ
Лідер
Реєстрування
18 Січ 2023
Дописи
177
Реакції
30
Бали
73
1. Нікнейм гравця: Олександр Фурін Владислав Снісар
2. Особистий нікнейм: Микита Розумовський
3. Суть скарги: Коли ми з напарником працювали на автоугоні до нас під'їзжають ці дві особи та починаю погрожувати автоматим та просять вийти з авто та показати паспорт, звісно я цього робити не став бо я знаю що в них на це немає права але вони настаювали на іншому, коли я ситав це він не тільки нас зупинив він відпові '"звінсо ні я так всіх ловлю'" після того як я йому почав це доказувати він не погоджувався.Та ще я намагався викликати адмінів щоб вони доказали але вони відполі через хв 6 після цього випадку та сказали що їм заборонено так робити
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 11.06.2023

Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
37
Реакції
16
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Олександр Фурін Владислав Снісар
2. Особистий нікнейм: Микита Розумовський
3. Суть скарги: Коли ми з напарником працювали на автоугоні до нас під'їзжають ці дві особи та починаю погрожувати автоматим та просять вийти з авто та показати паспорт, звісно я цього робити не став бо я знаю що в них на це немає права але вони настаювали на іншому, коли я ситав це він не тільки нас зупинив він відпові '"звінсо ні я так всіх ловлю'" після того як я йому почав це доказувати він не погоджувався.Та ще я намагався викликати адмінів щоб вони доказали але вони відполі через хв 6 після цього випадку та сказали що їм заборонено так робити
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 11.06.2023
Может я слепой и ни где не увидел правила что вас нельзя останавливавть, прошу покажите мне пункт где это нельзя делать, я реально не знаю где написано, я уже все перечитал и не нашел пункта, где нельзя останавливать авто угон.

Діма Набанов

Полковник НПУ
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
20
Реакції
42
Бали
18
Вік
30
Ukrainian_National_Police_logo.svg.png

Шановна Адміністрація

Переглянувши детально відео докази: І допитавши своїх співробітників.
Хочу додати свій комментар.
Співробітники Національної Поліції України - зипинили вказаний автомобіль знаходячись в патрулюванні.
Підстави для зупинки - дивна поведінка громадянинина і схожість особи яка можливо перебуває в орієнтуванні.
Були всі підстави для зупинки і перевірки документів.
Стосовно другого співробітника - який почав цілитися в авто, це було вимушено так як автомобіль почав рух незважаючи на те що це робити заборонено і це зафіксовано на відео.
Після цього автомобіль зупинився і Поліцейський опустив зброю.
І співробітники - продовжили спілкування із громадянином.
Хоча громадянин вів себе максимально не корректно і ображав честь і гідність Поліцейських.
Натомість співробітники Поліції вели себе гідно і не піддавалися на провокації.

PS. Шановна Адміністрація
Прошу прийняти до уваги - і покарати громадянина id 69572.
За 'ОСК'. Образи моїх співробітників.
NonRP дії та ухиляня від самого РП процесу.
Громадянин почав ображати співробітників + уходити від перевірки документів.
тим самим порушивши правила і кануни РП.

Хоча як бачите на відео доказах - у громадянина є розшук.

З повагою Полковник Національної Поліції : Діма Набанов

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Не бачу порушень зі сторони працівників НПУ. Вони все робили по RP, та можуть зупиняти гравців на авто-угоні.
Також, ви будете покарані за:
Образи(mute 180 хвилин) + MG(mute 30 хвилин).

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі